Δημοσκόπηση: Μάχη Διαμαντοπούλου – Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Palmos Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Tvxs.

Οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, όπως ακρίβεια και υγεία, να σχολιάσουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία και τα εξοπλιστικά, τη διαφθορά και τη διαφάνεια αλλά και να εκφράσουν τις προτιμήσεις τους για τους υποψηφίους στις εσωκομματικές εκλογές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Στο πρώτο μέρος της δημοσκόπησης που δημοσιεύεται σήμερα, παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της έρευνας για τις εσωκομματικές εκλογές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αλλά και η πρόθεση ψήφου, στην περίπτωση βουλευτικών εκλογών.

Με τη κυβερνητική παράταξη σε χαμηλές πτήσεις, για πρώτη φορά η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο κόμμα (ΝΔ 23, 8%) και το δεύτερο (ΠΑΣΟΚ 14,8%) πέφτει κάτω από τις 10 μονάδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την τρίτη θέση με 8,7% με το ΚΚΕ να ακολουθεί με 7,9%.

Στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σ. Φάμελλος επικρατεί στο σύνολο του εκλογικού σώματος και στους ψηφοφόρους του κόμματος στις εκλογές του 2023, για να τον προσπεράσει ο Σ. Κασσελάκης στους ψηφοφόρους των ευρωεκλογών του 2024.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News