ΑΕΚ: Αυτός είναι ο viral οπαδός της Ένωσης που... «έπαιξε ρόλο» στο πέναλτι με τον Παναθηναϊκό

Στο νικηφόρο παιχνίδι της Ένωσης απέναντι στους «πράσινους», ένας οπαδός κατάφερε να γίνει viral με απίθανο τρόπο.

Μεγάλος ντόρος γίνεται για τον viral οπαδό της ΑΕΚ που βρέθηκε στις κερκίδες στην νίκη της Ένωσης, απέναντι στον Παναθηναϊκό.Ο γνωστός για το ελληνικό promotion του wrestling, Κρις Κρας, την ώρα που ο διαιτητής εξέταζε το ενδεχόμενο ενός πέναλτι στο VAR, πήγε πάνω από το μόνιτορ και τράβηξε τα βλέμματα της κάμερας με τις κινήσεις του.

Ο ίδιος μίλησε  στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6 και μάλιστα πήρε θέση σχετικά με το αν επηρέασε τον διαιτητή στην απόφαση του.

Ο viral οπαδός της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι Ελληνοτεξανός επιχειρηματίας και ΑΕΚτζής. Με πετύχατε όλοι στο γήπεδο. Of course, είμαστε μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Ο διαιτητής μας είχε φορτώσει εμάς τους ΑΕΚτζήδες με κάτι κίτρινες κάρτες, είχαμε παραπάνω έξαψη. Είδαμε τον ρέφερι να πηγαίνει στο VAR, είπα κατέβαινε, γιατί ήταν κρίσιμη η φάση, έπρεπε να βάλουμε το 2-0. Έχω μακρύ μαλλί, μουσάκι, ακούω και λίγο μέταλ.

Δένει το γλυκό. Είδα τη φάση στην Cosmote-TV. Του έκανε νόημα, είναι πέναλτι, δες το! Πάει, το βλέπει. Πήγα αστραπή, σφαίρα, πάνω από το VAR, σε 2” κατέβηκα, κάτι πήρε το μάτι του. Θέλω να πιστεύω πως έπαιξα κάποιο ρόλο να πάρει τη σωστή απόφαση ο διαιτητής για το πέναλτι. Έχουμε το ZMAK Pro Wrestling, όπως είναι το αμερικάνικο WWE.

Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη είμαστε φίλοι εδώ και δύο δεκαετίες. Είμαστε κουμπάροι. Το ZMAK το έχουμε κάνει και τηλεοπτικό! Θα ήθελαν οι διαιτητές της επαγγελματικής πάλης να σφύριζαν ποδόσφαιρο, εδώ δεν υπάρχουν όρια! Δεν είμαι υπέρ της βίας, απλά είμαι λίγο εκδηλωτικός. Δεν με έχει καλέσει κάποιος μέχρι τώρα στο τηλέφωνο. Πήγα στον διαιτητή με πολύ νόημα, ήταν body language. Ήταν μια ωραία κίνηση, ούτε να κοπανάμε τα τζάμια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, να περνάμε καλά και να κερδίζει η ΑΕΚ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News