AEK: Οι υψωμένες γροθιές του Ηλιόπουλου στον Μελισσανίδη και ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος

AEK: Οι υψωμένες γροθιές του Ηλιόπουλου στον Μελισσανίδη και ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος

Σήκωσε κουβέντα η αποχώρηση του Γιαννάκη Παπαδόπουλου από την ΑΕΚ με τον Μάριο Ηλιόπουλο να κάνει τις κινήσεις του για να «ξεκολλήσει» η ΠΑΕ από ανθρώπους του Μελισσανίδη, όπως γράφει ο «τρελός του χωριού» στη Sportday

Η νέα παρουσία του Μελισσανίδη στην «Αγιά -Σοφιά» δείχνει ότι ο Δημητρός βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ– ας είχε απόσταση απ’ τον Ηλιόπουλο. Με νεύματα και σφιγμένες γροθιές επικοινωνούσαν. Λες και ήθελαν να αντιγράψουν τον… Αταμάν. Τον Γιαννάκη, πάντως, δεν κατάφερε να τον γλιτώσει ο «Μελισσάν». Τελείωσε ο Παπαδόπουλος απ’ τα Φιλαδέλφεια, όπως έλεγαν χθες οι άνθρωποι του Μάριου κι η πληροφορία διακινήθηκε σε όλη την πιάτσα.

Απ’ την αρχή είχε επιχειρήσει ο Ηλιόπουλος να δείξει στον Γιαννάκη την πόρτα εξόδου. Αλλά ο Παπαδόπουλος προσπάθησε «με νύχια και με δόντια» να κρατηθεί στην ΑΕΚ.

Δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σε άλλο περιβάλλον. Εκλεισε… οκταετία με γραφείο στην ΠΑΕ. Αρχικά στο Μαρούσι, έπειτα στα Φιλαδέλφεια. Αλλά από χθες αποτελεί παρελθόν.

Οσο για το ερώτημα τι θα κάνει τώρα ο παλίκαρος, την απάντηση γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Λέτε να γίνει… ατζέντης; Αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρονται και πολλοί. Εκτός αν τον δούμε να εντάσσεται σε άλλο επιτελείο.

Τις… έχει τις μεταγραφές ο Γιαννάκης. Η ουσία, πάντως, δεν αλλάζει. Ο Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ κι άρχισε ήδη το ξεκαθάρισμα της ΠΑΕ απ’ τους ανθρώπους του Μελισσανίδη.

Διότι δεν θα μείνει στην αποπομπή του Γιαννάκη. Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Ο Ηλιόπουλος θέλει να φτιάξει το δικό του επιτελείο κι οι υψωμένες γροθιές προς τον «Μελισσάν» δεν σήμαιναν κάτι περισσότερο από μία επικοινωνιακή κίνηση.

Εχω την αίσθηση, πάντως, ότι ο Γιαννάκης δεν θα χαθεί από την πιάτσα. Δεν ξέρει, άλλωστε, να κάνει κάτι διαφορετικό στη ζωή του. Οπότε περιμένω να δω πώς θα κινηθεί, διότι αν χαθεί, θα… μου λείψει!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News