ΑΕΚ Παρασκήνιο: Η δυσφορία του Ντογιάκου για την επίμαχη φωτογραφία...

Ο Ισίδωρος, βέβαια, περίμενε ότι θα περνούσε κάτω από τη μύτη των φωτογράφων. Δεν ήθελε να τον δουν. Αλλά τελικά, δεν μπόρεσε να γλιτώσει την… υπερέκθεση

Δεν ήταν ο Γκύζης ο μοναδικός εκπρόσωπος των εισαγγελέων που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αγιά Σοφιά. Υπήρχε και άλλος, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει αντιληπτός. Αλλά δυστυχώς, τον είδε όλη η Ελλάδα. Στον Ντογιάκο, αναφέρομαι που βρέθηκε στα Φιλαδέλφεια, για να δει την αγαπημένη ομάδα του, την Πανάθα.

Ο Ισίδωρος, βέβαια, περίμενε ότι θα περνούσε κάτω από τη μύτη των φωτογράφων. Δεν ήθελε να τον δουν. Αλλά τελικά, δεν μπόρεσε να γλιτώσει την… υπερέκθεση. Είχε πιστέψει ο αποκαλούμενος και Ψηλός ότι δεν θα επέτρεπε ο Μελισσανίδης να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες ή, πλάνα από τη σουίτα του.

Αλλά ο Δημητρός δεν πρόλαβε. Η φωτογραφία, άλλωστε, είχε γίνει ειδική παραγγελία και εστάλη άμεσα από εκείνον που την τράβηξε. Ετσι, ο Μελισσανίδης έμεινε με τη σφιγμένη γροθιά προς τον Ηλιόπουλο και ο Ντογιάκος με τη δυσφορία επειδή τον είδε το πανελλήνιο στη σουίτα ενός επιχειρηματία. Εντάξει, όλοι ξέρουν ότι ο Ισίδωρος και ο Μήτσος συνδέονται με κουμπαριά. Μέσω των παιδιών τους. Αρα, όλοι γνώρισαν τη σχέση τους.

Μην ξεχνάτε ότι το όνομα του Ντογιάκου έπαιξε και για την προεδρία της ΕΠΟ πριν συσπειρωθούν οι Ενώσεις στο πλευρό του Γκαγκάτση. Τώρα, με τη διαρροή της φωτογραφίας, δεν ξέρω κατά πόσο θα διατηρηθεί η ίδια… θερμότητα στην επόμενη χειραψία τους.

Αν τα πουν σύντομα από κοντά. Αφήστε που ήρθε και η ήττα της Πανάθας, που έκανε ακόμα χειρότερο το βράδυ της Κυριακής για τον Ισίδωρο. Πολλές πίκρες μαζευτήκανε, για να τις προσπεράσει από τη μία μέρα στην άλλη.

Αν και με την ομάδα που υποστηρίζει, μάλλον έχει εθιστεί στα αρνητικά αποτελέσματα. Οπότε, η διαρροή της φωτογραφίας ήταν εκείνη που διόγκωσε τη δυσφορία του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News