Αρης Παρασκήνιο: Φλέβα χρυσού ο Ντιαντί - Ποιος τον έφερε στην Ελλάδα

Άρης Παρασκήνιο: Φλέβα χρυσού ο Ντιαντί - Ποιος τον έφερε στην Ελλάδα

Ο Κλέιτον Ντιαντί κλέβει την παράσταση στον Άρη και ήδη το όνομα του «χτύπησε» κόκκινο στις διάσημες πλατφόρμες ανάλυσης παικτών

Ο Άρης έκανε μια μεταγραφή, στα μέσα του καλοκαιριού, με την οποία λίγοι ασχολήθηκαν και αυτή δεν ήταν άλλη από του Κλέιτον Ντιαντί. Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ ήρθε από την Espoirs de Guédiawaye της Σεμεγάλης.

Ο 18χρονος εξτρέμ είχε πάει και στη Σάο Πάολο της Βραζιλίας αλλά ένα πρόβλημα με την βίζα του καθώς και το γεγονός πως δεν είχε ενηλικιωθεί δεν προχώρησαν την μεταγραφή του. Τώρα είναι στον Άρη και ήδη έχει κλέψει την παράσταση.

Ο Άκης Μάντζιος έβαλε βασικό τον Ντιαντί στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος και μόνο στην πρεμιέρα αγωνίστηκε ως αλλαγή. Μάλιστα στο 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν καθοριστικός καθώς έδωσε και μια ασίστ.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του και στο επίσης νικηφόρο ντέρμπι του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 1-0 μέσα στην Τούμπα.

Πλέον ο Ντιαντί συζητιέται όλο και πιο έντονα, ενώ το όνομα του βρίσκεται ψηλά στις πλατφόρμες αναλύσεων παικτών, τις οποίες εμπιστεύονται σχεδόν όλες οι ομάδες στον πλανήτη.

Ο ατζέντης που έφερε τον Ντιαντί στον Άρη

Ο 18χρονος άσος μπήκε στην ζωή του Άρη από τον μάνατζερ Φαράντ Αλγκάρνι Σαρίχ. Είναι ένας ατζέντης από τη Σαουδική Αραβία, ο οποίος συνεργάζεται με το γραφείο 11 Management που έχει έδρα τη Μάλαγα. Το συγκεκριμένο γραφείο εκπροσωπεί τον Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ και τον Τζόναθαν Μόρσεϊ που τώρα είναι στην Καλαμάτα, μεταξύ άλλων καθώς και τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο της ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ο Σαρίχ έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέδη με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη κι έχει μεσολαβήση να γίνουν κι άλλες μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, κυρίως από την Ισπανική αγορά.

Ο συγκεκριμένος είχε ατζέντης είχε μάθει για την περίπτωση του Ντιαντί, μέσω ατζέντη που δραστηριοποιείται στην Αφρική και ειδικότερα στη Σενεγάλη και κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Σχετικά με το κόστος της μεταγραφής του, τα σενάρια αναφέρουν πως έφτασε το 1.000.000 ευρώ μαζί με τις προμήθειες και των μάνατζερ. Σχετικά με τις απολαβές του Κλέιτον Ντιαντί δεν είναι εξακριβωμένο αλλά λέγεται πως δεν ξεπερνούν τις 6.000 ευρώ το μήνα. Αν συνεχίσει έτσι όμως θα έρθει σίγουρα οικονομική αναπροσαρμογή!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News