Φουρνιέ: «Ανυπομονώ για το ματς με τη Φενερμπαχτσέ»

Τι δήλωσε ο Εβάν Φουρνιέ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ στην πρεμιέρα του στην Euroleague αύριο (4/10).

Ο Ολυμπιακός, αναχώρησε σήμερα (3/10) για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα παίξει με τη Φενερμπαχτσέ το βράδυ της Παρασκευής (4/10) για την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ο νέος σούπερ σταρ των «ερυθρολεύκων» Εβάν Φουρνιέ, στάθηκε στις δηλώσεις του στο ότι πρέπει η ομάδα του να επιδείξει ενότητα στο παιχνίδι της εάν θέλει να φύγει με τη νίκη από την Πόλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε: “Είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινήσει η σεζόν μας με ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας που μπορεί να μας δώσει χημεία. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Θα κάνουμε μία καλή προπόνηση απόψε και θα δούμε τι θα συμβεί αύριο στον αγώνα.”

Για το τι θα χρειαστεί να κάνουν οι “ερυθρόλευκοι” για να πάρουν την νίκη: “Όταν παίζεις εκτός έδρας ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι να είσαι ανταγωνιστικός και να είσαι η πιο μαχητική και επιθετική ομάδα. Προφανώς θα χρειαστεί να σεβαστούμε το πλάνο του προπονητή για τον αγώνα και να παίξουμε σαν ομάδα”.

Για την προσαρμογή του στον τρόπο παιχνιδιού της EuroLeague: “Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η αλλαγή ομάδας και περιβάλλοντος. Παίζω σε μία νέα ομάδα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και δίπλα σε νέους συμπαίκτες και θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε αυτό, αλλά στο τέλος, το μπάσκετ είναι μπάσκετ, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό”.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News