Συγκλονίζει η υπόθεση της 16χρονης αθλήτριας κωπηλασίας: «Το παιδί μου βιαζόταν ξανά και ξανά από τον προπονητή του», αποκάλυψε η μητέρα της

Οι γονείς έχουν κάνει μήνυση εδώ και δύο χρόνια και πριν από λίγο καιρό εκδόθηκε το βούλευμα που παραπέμπει τον προπονητή σε δίκη για βιασμό ανήλικης, γενετήσια πράξη με ανήλικη, παρακολούθηση μέσω διαδικτύου και απειλή.

Συγκλονίζει η υπόθεση της 16χρονης αθλήτριας κωπηλασίας, η οποία στην ηλικία των 16 ετών γνώρισε τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς -όπως κατήγγειλε-βιάστηκε από τον προπονητή της.

Η αθλήτρια βρήκε το κουράγιο να εκμυστηρευτεί στη μητέρα της τις τραγικές στιγμές που είχε βιώσει.

Οι γονείς έχουν κάνει μήνυση εδώ και δύο χρόνια και πριν από λίγο καιρό εκδόθηκε το βούλευμα που παραπέμπει τον προπονητή σε δίκη για βιασμό ανήλικης, γενετήσια πράξη με ανήλικη, παρακολούθηση μέσω διαδικτύου και απειλή.

Ο προπονητής κωπηλασίας συνελήφθη μετά την καταγγελία της μητέρας της 16χρονης και, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους να παρουσιάζεται στο τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και απαγόρευσης προσέγγισης της αθλήτριας.

Όλα όσα αποκάλυψε η μητέρα της

Η μητέρα της 16χρονης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε πώς, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη τους, βίαζε συστηματικά το κορίτσι.

«Η κόρη μου ξεκίνησε να μου περιγράφει κάποια πράγματα και ξαφνικά μου είπε ότι ο προπονητής προέβη σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος της», είπε η μητέρα.

Σύμφωνα με την ίδια, την πρώτη φορά που επιτέθηκε στην κόρη της ήταν Ιανουάριος, όταν την πήρε με το αυτοκίνητό του από την ψυχολόγο για να την πάει στο σπίτι της.

«Έπεσε πάνω της, άρχισε να τη φιλάει, να την αγγίζει σε σημεία που δεν έπρεπε. Το παιδί πάγωσε, δεν ήξερε τι να κάνει από το σοκ. Την άφησε κάτω από το σπίτι και της είπε “κορίτσι μου, όλα καλά” και την κοίταξε στα μάτια, σαν να της έλεγε να μην πει τίποτα», συνέχισε η μητέρα της 16χρονης.

Όπως είπε, δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος, ήταν ο προπονητής της, ένας άνθρωπος που του είχαν δείξει εμπιστοσύνη.

“Της έβγαλε τα ρούχα και έπεσε πάνω της χωρίς ενδοιασμό”

«Της έβγαλε τα ρούχα κι έπεσε πάνω της χωρίς ενδοιασμό. Σε ένα παιδί, που δεν ξέρει τι του συμβαίνει. Βλέπει έναν άνδρα, που τον έχει σαν πατέρα της, να της επιτίθεται σεξουαλικά. Πώς δεν το κατάλαβα; Είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να το δεχθώ, πώς δεν τον είχα καταλάβει», είπε ταραγμένη η μητέρα της αθλήτριας.

14 Νοεμβρίου 2022 ήταν η ημερομηνία που η 16χρονη εξομολογήθηκε τα πάντα στη μητέρα της, γιατί το πρωί εκείνης της μέρας πήγε για προπόνηση και ο προπονητής της την κάλεσε να μιλήσουν και της είπε «τι έκανε η μαμά σου με την αστυνομία;».

Σύμφωνα με τη μητέρα, είχε προηγηθεί ένα μήνυμα στα social media του αγοριού της κόρης της, στο οποίο ένα ψεύτικο, όπως αποδείχθηκε, προφίλ μιλούσε αισχρά για τη 16χρονη. Τα παιδιά τής το είπαν κι εκείνη πήρε την Αστυνομία και ζήτησε να μάθει τη διαδικασία για να εντοπίσει ποιος είχε στείλει το μήνυμα.

Ο προπονητής, όπως της εξομολογήθηκε η κόρη της, της παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που είχε στείλει το μήνυμα.

«Το παιδί άρχισε να του φωνάζει “είσαι ψυχασθενής, μου έχεις καταστρέψει τη ζωή”. Πάει να φύγει, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Του φώναξε να την αφήσει να φύγει γιατί αν δεν το έκανε θα φώναζε πιο δυνατά και θα την άκουγε ο πατέρας της που περίμενε να την παραλάβει κι έτσι άνοιξε την πόρτα», συνέχισε η μητέρα.

Παραδέχθηκε τις πράξεις του στον ανακριτή, αλλά στον εισαγγελέα τα πήρε όλα πίσω

Ο προπονητής έχει παραδεχθεί τις πράξεις του στον ανακριτή, αλλά στον εισαγγελέα τα πήρε όλα πίσω. Μέσα σε έναν μήνα η οικογένεια αναγκάστηκε να μετακομίσει και ο όμιλος τον απέλυσε.

«Το παιδί μου βιάστηκε και ξαναβιάστηκε. Αποκάλυψε ότι πέρασε όλα αυτά τα πράγματα με αυτό το τέρας και καθημερινά βιαζόταν ξανά από το κοινωνικό περιβάλλον. Αν η μάνα της κοπέλας, που τελικά την παντρεύτηκε, δεν απέσυρε τη μήνυση που είχε κάνει εναντίον του γιατί έκανε τα ίδια πράγματα και στο δικό της παιδί, η κόρη μου δεν θα τα είχε περάσει όλα αυτά. Εγώ θα σώσω και το δικό μου παιδί κι ένα επόμενο παιδί», είπε κλαίγοντας.

Πλέον η οικογένεια νιώθει ανακούφιση από τη δικαστική εξέλιξη και περιμένουν ο προπονητής να δικαστεί και να καταδικαστεί για τις πράξεις του.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News