ΑΕΚ: Χαβιέ Ριμπάλντα ο εκλεκτός για αντί - Κονέ
Την θέση του απερχόμενου εκτελεστικού διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ, αναμένεται να αναλάβει ο Χαβιέ Ριμπάλντα στην ΑΕΚ.
Οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ, αποτελεί ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος θέλησε να αποχαιρετήσει με μια μακροσκελή ανάρτηση τους φίλους της ομάδας.
Στην θέση του, αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του εκτελεστικού διευθυντή ο Χαβιέ Ριμπάλντα. Ο 44χρονος Ισπανός, έχει… βαρύ βιογραφικό, έχοντας εργαστεί σε πολλές ομάδες.
Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός έχει συνεργαστεί από διάφορα πόστα με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Μίλαν, Μαρσέιγ, Πάρμα, Τορίνο, Νοβάρα και Ζενίτ.
Κατά την παρουσία του στους «κόκκινους διαβόλους», διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στην απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ από την Μονακό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
