NBA: Μυθικό βίντεο για το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν στο NBA, έχει ξεκινήσει. Η διοργανώτρια αρχή θέλοντας να βάλει στο κλίμα τους φιλάθλους ανά τον πλανήτη δημιούργησε ένα επικό βίντεο με πρωταγωνιστές μερικούς παίκτες της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ στον κόσμο.

Η αγωνιστική δράση στις περισσότερες διοργανώσεις και αθλήματα έχει ξεκινήσει, όχι όμως και στο NBA. Η Αμερικανική λίγκα μπάσκετ αναμένεται να «κάνει» τζάμπολ τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου.

Η διοργανώτρια αρχή, θέλοντας να «ζεστάνει» τον κόσμο εν όψει της νέας σεζόν και δημοσίευσε ένα τρομερό video, επιπέδου Hollywood, ως ένα είδος προαναγγελίας των… θαυμάτων που αναμένονται να πραγματοποιηθούν στα παρκέ της λίγκας.

Το βίντεο ξεκινάει με τζάμπολ ανάμεσα στον Άντονι Έντουαρντς των Μινέσοτα Τίμπεργουλβς και τον Καουάι Λέοναρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ώσπου προκύπτουν κάποιες… απορίες, αρχικά από τον Μπαμ Αντεμπάγιο των Μαϊάμι Χιτ και στη συνέχεια ακολουθεί πανικός! Ο κόσμος εισβάλει στο γήπεδο, μαζί τον αστέρα των Σέλτικ, Τζέισον Τέιτουμ και το wonderkid των Σαν Αντόνιο Σπέρς, Βικτόρ Γουεμπανιάμα.

Στο παιχνίδι στο τέλος μπαίνουν διάφοροι… celebraties όπως youtubers, παρουσιαστές, κομπάρσοι και ηθοποιοί και μικρά και μεγάλα παιδιά, το βίντεο τελειώνει με  ένα πλάνο του Λούκα Ντόντσιτς να κάθεται και να παρατηρεί τη… φάση, καθισμένος πάνω στη στεφάνη της μπασκέτας. Εν τέλει το τζάμπολ δεν έγινε ποτέ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News