Λίβερπουλ: Ο Άρνε Σλοτ αποκάλυψε την μοναδική αλλαγή που έκανε μετά την αποχώρηση του Κλοπ

Λίβερπουλ: Οι διαφορετικές αρμοδιότητες που θα έχει ο Αρνε Σλοτ σε σχέση με τον Κλοπ

Την μία μεγάλη αλλαγή που έχει εφαρμόσει από τότε που ανέλαβε ως προπονητής της Λίβερπουλ αποκάλυψε ο Άρνε Σλοτ.

Η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ έπειτα από εννέα χρόνια στην Λίβερπουλ, έφερε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «Κόκκινων» με τον Άρνε Σλοτ να έχει αναλάβει τα ηνία από τον Ιούλιο.

Ο Άρνε Σλοτ έχει ήδη εντυπωσιάσει τους οπαδούς της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, έχοντας κερδίσει οκτώ από τους πρώτους εννέα αγώνες, μόνη ήττα κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ στις 14/9, καθώς επίσης η ομάδα του δεν έχει δεχθεί πάνω από ένα γκολ σε κανένα από τα παιχνίδια της.

Τώρα, ο Ολλανδός προπονητής «ήρθε» να αποκαλύψει την μοναδική αλλαγή που έχει εφαρμόσει από την μέρα που ανέλαβε και μπορεί να εξηγεί εν μέρει την επιτυχία της ομάδας του μέχρι τώρα.

Αναφερόμενος στους κανονισμούς που εφάρμοσε όταν έφτασε στο Λίβερπουλ, ο πρώην τεχνικός της Φέγενορντ δήλωσε στο Skysports: «Υπήρχε (ήδη) μια πολύ καλή κουλτούρα των παικτών να είναι στην ώρα τους, οπότε μισώ αν πρέπει να μιλάμε για πρόστιμα και αυτά. Οπως για κάποια πράγματα για τους παίκτες που καθυστερούν. Αλλωστε είναι φυσιολογικό να είσαι στην ώρα σου. Αλλά αυτή η κουλτούρα ήταν ήδη εδώ, οπότε ίσως η μόνη – δεν είμαι σίγουρος ότι είναι κανόνας – αλλά συνήθιζαν να πηγαίνουν συχνά σε ξενοδοχεία την ημέρα πριν από ένα παιχνίδι, και αυτό είναι που έχουμε αλλάξει, γιατί εγώ και το προσωπικό αισθάνεται ότι το καλύτερο μέρος για ύπνο είναι το δικό μας κρεβάτι, έτσι ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή ανάπαυση. Αυτό είναι ένα από τα λίγα πράγματα που έχουμε αλλάξει. Έτσι, πριν από έναν εντός έδρας αγώνα, οι παίκτες είναι στο δικό τους σπίτι, στο δικό τους κρεβάτι, αντί να είναι σε ένα ξενοδοχείο». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News