Κοστίνια: «Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού Κοστίνια, δήλωσε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να νικήσει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (6/10).

Ο Ολυμπιακός, έχει πλέον το βλέμμα του στραμμένο στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (6/10) μετά την επικράτηση επί της Μπράγκα την Πέμπτη (3/10, 3-0). Ο Πορτογάλος αμυντικός των «ερυθρολεύκων» Κοστίνια, μίλησε στην Cosmote TV ενόψει αυτού, δηλώνοντας ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να το κερδίσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και άλλα ματς σαν και αυτό και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια απόδοση και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Είναι αλήθεια πως μας αρέσει να παίζουμε με αυτό τον τρόπο, να πιέζουμε, να παίρνουμε την πρωτοβουλία, να κλέβουμε μπάλες, να δημιουργούμε και να φτάνουμε στο γκολ.

Η προσαρμογή μου είναι εύκολη με την υπέροχη ομάδα που έχουμε, με τον προπονητή που με βοηθάει, βελτιωνόμαστε από παιχνίδι με παιχνίδι, κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ και θέλω να κρατήσω αυτό το επίπεδο όπως στους αγώνες με την Μπράγκα και τον Ατρόμητο.

Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως είμαστε σε καλή κατάσταση, έρχεται σε μία καλή στιγμή για εμάς και θα δουλέψουμε πολύ για να είμαστε η ομάδα που θα κερδίσει.

Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο ωραία, ο κόσμος συνεχώς μας στηρίζει φωνάζοντας και τραγουδώντας και βοηθάει πολύ στην απόδοση της ομάδας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News