Μάντσεστερ Σίτι: Ηχηρό «όχι» της Premier League στο αίτημα ενόψει της νέας σεζόν

Η Μάντσεστερ Σίτι, είδε το αίτημά της για να μετατεθεί η έναρξη της νέας σεζόν της Premier League, να απορρίπτεται από τη διοργανώτρια αρχή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι, υπέβαλε αίτημα στην Premier League για να αρχίσει η νέα σεζόν με καθυστέρηση, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι που μας έρχεται με ενισχυμένη μορφή στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως το Μουντιάλ που ξέραμε μέχρι πρότινος (32 ομάδες), το οποίο απορρίφθηκε από την διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος. Η μοναδική ομάδα που στήριξε το αίτημα της Σίτι, ήταν η Τσέλσι.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα για την εξέλιξη αυτή:

«Η Πρέμιερ Λιγκ δεν μας επέτρεψε να αναβάλουμε τους πρώτους δύο αγώνες της ερχόμενης σεζόν για να ανακάμψουμε. Ευχαριστούμε πολύ. Δεν θέλουν να αλλάξουν ημερομηνία σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν έχω απάντηση για το τι θα κάνουμε αυτή τη στιγμή, γιατί δεν έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτήν τη θέση. Θα πάρουμε απόφαση με βάση την κοινή λογική. Θα δούμε πώς είναι οι παίκτες, το πρόγραμμα, και μετά θα αποφασίσουμε. Θα πάμε με όλη την ομάδα εκεί (στις ΗΠΑ), όχι μόνο με έντεκα παίκτες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News