Φωτιά τώρα στον Πειραιά: Ήχησε το 112!

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα σήμερα (7/10) για μια μεγάλη φωτιά στον Πειραιά, η οποία έχει ξεσπάσει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον κεντρικό σταθμό του ΗΣΑΠ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (7/10), ξέσπασε μια μεγάλη φωτιά στον Πειραιά, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον κεντρικό σταθμό του ΗΣΑΠ. Η φωτιά εκδηλώθηκε στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία ενημερώθηκε στις 18:30.

Στο σημείο επιχειρούν συνολικά 18 πυροσβέστες με τη συνδρομή 6 πυροσβεστικών οχημάτων και ενός ειδικού βραχιονοφόρου οχήματος, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να περιορίσουν την εξάπλωσή της σε γειτονικά κτίρια.

Λόγω της φωτιάς, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της οδού Γούναρη μέχρι την Αλιπέδου. Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν την περιοχή και να ακολουθήσουν εναλλακτικές διαδρομές για να μειώσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης, εστιάζοντας στην ασφάλεια της γύρω περιοχής και των πολιτών. Οι αιτίες που προκάλεσαν τη φωτιά παραμένουν άγνωστες και αναμένεται να διερευνηθούν μόλις η κατάσταση τεθεί υπό έλεγχο.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Lifo

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News