Εθνική Ελλάδας: Αυτοί θα «καλύψουν» το κενό του Φώτη Ιωαννίδη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να προσαρμόσει τα πλάνα του ώστε να αντιμετωπίσει την Αγγλία και την Ιρλανδία χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη.

Γράφει η Κωνσταντίνα Τόλια

Η αντίστροφη μέτρηση για την Εθνική μας ομάδα έχει ξεκινήσει. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ενόψει της πολύ σημαντικής δυάδας αναμετρήσεων με τα «τρία λιοντάρια» και την Ιρλανδία αντίστοιχα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του έχουν να διαχειριστούν την μεγάλη απουσία του Φώτη Ιωαννίδη. Ο 24χρονος επιθετικός κατά την διάρκεια του χθεσινού «αιώνιου» ντέρμπι αισθάνθηκε έντονη ενόχληση και αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση και θα μείνει στα πιτς για τουλάχιστον 20 μέρες.

Οι αντικαταστάτες του Φώτη Ιωαννίδη

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο διεθνής επιθετικός εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Μπενφίκα, σε πρωτάθλημα και Champions League. Ο 26 χρόνος έχει πραγματοποιήσει 7 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και έχει πετύχει 2 γκολ. Στην Ευρώπη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του έκανε το 2-0.

Ο Τάσος Δουβίκας αποτελεί ακόμα μια πολύ καλή λύση για τον κόουτς Γιοβάνοβιτς. Ο 25χρονος επιθετικός έχει αφήσει το στίγμα του στην La Liga φορώντας τη φανέλα της Θέλτα. Προέρχεται από την εξαιρετική περσινή σεζόν που πέτυχε 13 γκολ σε 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια κι έχει πετύχει 1 γκολ. Αυτό συνέβη κόντρα στην Βαγιαδολίδ στις 15/09 όπου η ομάδα του επικράτησε με 3-1.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News