UEFA και Τσέφεριν για Μπάλντοκ: «Μαύρη μέρα-Είμαστε βαθιά θλιμμένοι...»

Η UEFA εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ μέσα από ένα ποστ στα social media

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα έχει υποστεί σοκ με τον ξαφνικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ολα τα διεθνή ΜΜΕ, ποδοσφαιρικές ομάδες, παίκτες και πρώην συμπαίκτες του εκφράζουν με κάθε τρόπο τα συλλυπητήρια τους, με μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες.

Η UEFA πόσταρε μια φωτογραφία του Μπάλντοκ στα social media και έγραψε σχετικά:

«Εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας, είμαστε βαθιά θλιμμένοι από τον θάνατο του αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του».

View this post on Instagram

A post shared by UEFA (@uefa_official)

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σχολίασε κατά τον χαιρετισμό του στη συνέλευση της ECA, που πραγματοποιείται στην Αθήνα:

«Το βράδυ, ένας νέος παίκτης, ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή. Ήταν παίκτης της εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού. Αν ένα νέο άτομο πεθαίνει, είναι μια μαύρη μέρα. Κι αυτή τη μέρα, πρέπει να θυμίσουμε στον εαυτό μας τι είναι σημαντικό στη ζωή. Σήμερα είσαι, αύριο μπορεί να έχεις φύγει. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη, στην Ελλάδα και σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News