ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι παίχτηκε με τον Μπρούνο Άλβες

Eurokinissi

Τον κράτησε ο… Ριμπάλντα. Γράφει «ο τρελός… του χωριού».

Τι να γράψεις τέτοια μέρα; Ακόμα και ένας τρελός χάνει τη διάθεσή του. Είναι τρέλα να μαθαίνεις ότι ένας άνθρωπος 31 ετών βρέθηκε νεκρός. Πόσο μάλλον ένας ποδοσφαιριστής. Μόλις προχθές, ανέφερα το όνομα του Μπάλντοκ. Εδώ, σε αυτό τον χώρο. Ως έναν από τους παίκτες που προστέθηκαν το καλοκαίρι στο ρόστερ της Πανάθας.

Μού έλεγε χθες ο κατάσκοπος για την ημέρα που πέθανε ο Παθιακάκης. Είχε αφιερώσει εκείνη την ημέρα το κείμενο σε κριτική για τον Γιάννη και έκανε μέρες να συνέλθει. Η ζωή, βέβαια, συνεχίζεται και η σελίδα χρειάζεται θέματα.

Πού να σταθώ ; Ξαφνικά , εκεί που σκεφτόμουν για το βασικό κείμενό μου, άκουσα για την παραμονή του Αλβες στην ΑΕΚ. Τελειωμένο είχαν όλοι τον Μπρούνο. Προεξοφλούσαν ότι ο Πορτογάλος θα ακολουθούσε τον Γιαννάκη και τον Παναή Κονέ στην έξοδο. Αλλά αποδείχθηκε ότι όλοι λογάριαζαν χωρίς τον Ριμπάλτα.

Ο Ισπανός γνωρίζεται με τον Μπρούνο. Αν και πήγαν στη Ζενίτ σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, η συγκεκριμένη λεπτομέρεια δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον νέο συνεργάτη του Ηλιόπουλου. Ο Ριμπάλτα και ο Αλβες συναντήθηκαν στην Πάρμα. Τον Απρίλιο του 2021 πήγε ο πρώτος, έπειτα από δύο μήνες αποχώρησε ο δεύτερος. Αλλά γνωρίστηκαν και επίσης ο Ισπανός ήξερε τη διαδρομή του Πορτογάλου, αλλά και τη σύνδεσή του με την ΑΕΚ. Ετσι, προτίμησε να εισηγηθεί την παραμονή του, έστω και με διαφορετικό ρόλο.

Δεν είναι χαζός ο Ριμπάλτα να γκρεμίσει τα πάντα. Κάπου πρέπει να στηριχθεί με τον έναν ή, με τον άλλο τρόπο. Θέλει να ‘χει ένα – δύο ανθρώπους στο νέο περιβάλλον του, για να μπορεί να συζητήσει. Αυτά σκέφτηκε για τον Μπρούνο…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News