Ολυμπιακός: Την αποθέωση γνωρίζει ο Κωστούλας από τα διεθνή Μέσα!

Ο Μπάμπης Κωστούλας, έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα των ξένων, τόσο με την παρουσία του στον Ολυμπιακό όσο και με την συμμετοχή του στην Εθνική Κ21.

Ο Μπάμπης Κωστούλας, έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να τραβήξει τα βλέμματα όλου του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι. Μόλις στα 17 του χρόνια, πρόλαβε να ζήσει τον θρίαμβο με την Κ19 του Ολυμπιακού, κατακτώντας το Youth League, ενώ αποτελεί και ενεργό κομμάτι της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τον έχει εμπιστευθεί σε πολύ δύσκολα ματς (με τη Λιόν στη Γαλλία για το Europa League και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό).

Όμως, δεν είναι μόνο τα όσα έχει καταφέρει με τον Ολυμπιακό που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Η παρθενική παρουσία του στην Εθνική μας ομάδα Κ21, συνοδεύτηκε και από ένα εξαίσιο γκολ απέναντι στη Σλοβακία για τα προκριματικά του Euro στην ηλικιακή αυτή κατηγορία.

Θαυμάστε το:

Ο Κωστούλας έχει ήδη 5 γκολ με την Κ19 του Ολυμπιακού, σκόραρε και με την Κ21 της «γαλανόλευκης» και έχει γίνει πρώτο θέμα στη διάσημη σελίδα «Football Talent Scout». Η συγκεκριμένη σελίδα αποτελεί μία από τις κυριότερες που ασχολούνται με νεαρούς ποδοσφαιριστές στο Twitter και αποθέωσε τα επιτεύγματα του νεαρού φορ του Ολυμπιακού.

«17 ετών. Ένα από τα πιο συναρπαστικά ελληνικά ταλέντα που έχω δει. Τεράστιο μέλλον μπροστά του» αναφέρει η σελίδα στο τιτίβισμα της για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχε γίνει μεγάλο θέμα και ο Χρήστος Μουζακίτης από τη σελίδα του σκάουτερ/αναλυτή Γιάτσεκ Κούλιγκ.

Από εκεί και πέρα, το «Football Talent Scout» αναφέρει κάποια από τα δυνατά στοιχεία του Μπάμπη Κωστούλα στο γήπεδο και μεταξύ των άλλων έχει τα τελειώματα, την τεχνική του κατάρτηση, το ένστικτο, το θάρρος του καθώς και την εργατικότητα του και τονίζει ότι μπορεί να αφήσει… εποχή.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News