Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Μαύρο» στις δηλώσεις μετά την ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ και στάθηκε στην περιγραφή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών, ενώ ουδείς «ερυθρόλευκος» παραχώρησε δηλώσεις.

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τη μετάδοση του αγώνα των «ερυθρόλευκων» στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» απέναντι στον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Οι Πειραιώτες μιλούν για μεροληπτική κάλυψη του αγώνα και εκδήλωσαν τα παράπονά τους μέσω σχετικής ανακοίνωσης, αλλά και επιλέγοντας να μην παραχωρήσουν δηλώσεις στο κρατικό κανάλι.

Η ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε μία πρωτοφανή μεροληπτική μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Γυναικών Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο πρώτο ημίχρονο.

Η μετάδοση και η κρίση υπέρ μόνο μίας ομάδας του δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης έφτασε στα όρια του εξευτελισμού.

Ο ρόλος του είναι να μεταφέρει αμερόληπτα τα όσα διαδραματίζονται εντός αγωνιστικού χώρου και όχι να κάνει αξιολογικές διαιτητικές κρίσεις.

Φαίνεται, ότι οι για χρόνια μνημειώδεις «μεταδόσεις» του ΟΑΚΑ πέρασαν και στο κλειστό της Λεωφόρου.

Φαίνεται, πως οι υπάλληλοι της ΕΡΤ ζήλεψαν τις μνημειώδεις «μεταδόσεις» του PAO TV.

Ελπίζουμε, πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να ασχοληθούμε με τους «κυρίους» που πληρώνει ο ελληνικός λαός».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News