Ολυμπιακός: Πρέσινγκ για Έσε, αλλά δεν πωλείται!

Άγγλοι, Ιταλοί και Ισπανοί «φλερτάρουν» με τον 22χρονο μέσο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα ξεκάθαρος!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς νεαρούς στο ρόστερ του, οι οποίοι έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους και ήδη τσεκάρονται από άλλες ομάδες. Ανάμεσα τους είναι ο Σαντιάγο Eσε.

Ο 22χρονος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023 από την Ουρακάν, στην οποία, ήταν και αρχηγός, σε τέτοια μικρή ηλικία. Μια ακόμα απόδειξη των τεράστιων ικανοτήτων του. Ο Έσε βρήκε αμέσως θέση στην ενδεκάδα και κανείς από τους τρεις τεχνικούς, οι οποίοι πέρασαν πέρσι από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» δεν τον άφησε εκτός αρχικού σχήματος. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως η ενδεκάδα ξεκινάει από τον 22χρονο άσο. Κάτι που κάνει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς είναι από τους ελάχιστους παίκτες που δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα.

Αποκορύφωμα της πολύ καλής σεζόν που έκανε ήταν η ασίστ που έδωσε στον Αγιούμπ Ελ Καμπί για να βάλει το γκολ της νίκης κόντρα στην Φιορεντίνα, στην ιστορική κατάκτηση του Conference League καθώς και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Αργεντινή.

Ηταν φυσικό να υπάρξει ενδιαφέρον για τον Σαντιάγο Εσε με τη Sportday να κάνει γνωστές τις προτάσεις των Νιούκαστλ (15.000.000 ευρώ) και Ατλέτικο Μαδρίτης (περίπου 12.000.000 ευρώ) τις οποίες απέρριψαν οι «ερυθρόλευκοι». Βέβαια οι μνηστήρες έχουν μεγαλώσει και λέγεται πως και οι Μπολόνια, Αταλάντα τον έχουν βάλει στο μάτι, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι, μεγαλύτεροι, από Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός, από την μεριά του έκανε γνωστό πως ο Σαντιάγο Εσε δεν πωλείται, το λιγότερο για φέτος, με την προοπτική να είναι στην ομάδα και τη σεζόν 2025-26. Από την άλλη πλευρά και ο παίκτης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς είναι ικανοποιημένος για τις συνθήκες που επικρατούν και την συμπεριφορά του συλλόγου απέναντι του.

Οσο για το ποσό που μπορεί να δελέαζε τους «ερυθρόλευκους» είναι μίνιμουμ τα 30.000.000 ευρώ και με ποσοστό μεταπώλησης!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News