Ροντινέι: Οι Βραζιλιάνοι τον θέλουν... σα τρελοί στη Σελεσάο - «Γίνε Ελληνας αφού εδώ δε σε εκτιμούν»

Η φωτογραφία του Ροντινέι από το «Γ.Καραϊσκάκης» με τη φανέλα της Εθνική Ελλάδος έγινε αφορμή για πολλά σχόλια από Βραζιλιάνους που τον θέλουν στη Σελεσάο.

Είναι ζήτημα έδω και μερικά χρόνια, από όταν ξεχώριζε με τη Φλαμένγκο, η μη κλήση του Ροντινέι στην εθνική Βραζιλίας από τους εκάστοτε Ομοσπονδιακούς τεχνικούς.

Στη θέση του δεξιού μπακ, η Σελεσάο… πονά εδώ και αρκετά χρόνια, με τα σχόλια των Βραζιλιάνων να είναι επικριτικά για τη σταθερή επιλογή του Ντανίλο, ο οποίος απογοητεύει με το εθνόσημο. Γι’ αυτό πολλοί είναι οι φίλαθλοι της μεγάλης εθνικής Βραζιλίας που θεωρούν ότι ο Ροντινέι, ο οποίος έχει πλέον αποδείξει την ποιότητά του και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πρέπει να κληθεί.

Η πρόσφατη δημοσίευση του μπακ του Ολυμπιακού, στην οποία φορά τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος ενώ την παρακολουθεί απέναντι στην Ιρλανδία, στάθηκε αφορμή για πολλά σχόλια από συμπατριώτες του, οι οποίοι του… προτείνουν να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος, αφού στη χώρα του δε λαμβάνει την πρέπουσα εκτίμηση.

Το πρώτο βραζιλιάνικο σχόλιο, αναφέρει: «Ο τύπος έγινε Ελληνας αφού η Βραζιλία δε τον καλεί», ενώ το αμέσως επόμενο γράφει: «Ροντινέι, θα έπαιζα για την Ελλάδα άμα ήμουν εσύ».

«Απλά ακούστε με. Η Βραζιλία δε τον καλεί και στο τέλος θα καταλήξει στην εθνική Ελλάδος. Καταγράψτε το».

«Παρακαλώ, δώστε την κίτρινη φανέλα (σ.σ. της Βραζιλίας) σε αυτόν τον τύπο».

«Θα έπαιζα για την Ελλάδα αφού η εθνική Βραζιλίας κάνει ότι δεν υπάρχεις».

«Καλή επιλογή. Αφού η εθνική Βραζιλίας και ο προπονητής προτιμούν… τον Ντανίλο».

«Ηρθε η ώρα να βάλεις την κίτρινη φανέλα. Κανένας δε μπορεί να βλέπει πλέον τον Ντανίλο στις επιλογές».

«Είναι καλύτερο να γίνεις νατουραλιζέ, αφού Βραζιλία είναι ντροπιαστική».

Αυτά, βέβαια, είναι μόνο λίγα από τα δεκάδες σχόλια παρόμοιας ουσίας, που κατακρίνουν τις επιλογές της εθνικής Βραζιλίας, η οποία τον τελευταίο καιρό πηγαίνει… από το κακό στο χειρότερο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News