Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Ο Αλαφούζος γνωρίζει την αποθέωση για τους λάθος λόγους - Γιατί τον αποκαλούν «εθνικό ευεργέτη»

Αλαφούζος: Έριξε «βόμβες» και πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη

Τι δουλειά έχει η Εθνική Ελλάδας με το αφεντικό του Παναθηναϊκού; Αν κρίνουμε από τον χαμό που γίνεται στα social media, μεγάλη. Βλέπετε, η Εθνική πηγαίνει «τρένο» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο και ο Γιάννης Αλαφούζος γνωρίζει την αποθέωση από τους Έλληνες φιλάθλους.

Πριν από περίπου 1 χρόνο έπαιρνε την απόφαση να διώξει από τον Παναθηναϊκό τον Σέρβο προπονητή με ό,τι ακολούθησε του «διαζύγιο». Απόφαση που μέχρι σήμερα σηκώνει μεγάλη συζήτηση στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού. Το συγκεκριμένο, λοιπόν, τέλος της συνεργασίας έφερε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λίγους μήνες μετά στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Και κάπως έτσι γεννήθηκε μία όμορφη ιστορία.

«Εθνικό ευεργέτη» αποκαλούν στα σόσιαλ μίντια τον Αλαφούζο επειδή άφησε ελεύθερο τον Ιβάν και ανέλαβε την Εθνική. Ειδικά μετά το διπλό της περασμένης Πέμπτης στο Λονδίνο επί της Αγγλίας, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού γνώρισε… την αποθέωση, προφανώς με ειρωνικό τρόπο.

Δεν ξέρουμε αν ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μετανιώσει για εκείνη την απόφασή του τον περασμένο Δεκέμβριο και ποτέ δεν θα μάθουμε, αλλά σίγουρα δεν περίμενε πως λίγο καιρό μετά θα βρει μπροστά του ξανά εκείνο το «διαζύγιο» που έφερε και το σχετικό τρολάρισμα μετά τις 4 συνεχόμενες νίκες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ειδικά σε μία εποχή που ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα καλύτερά του και τίθεται ξανά θέμα προπονητή μιας και ο Αλόνσο δεν πείθει…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News