Αρης: Μια γροθιά για να παραμείνει ψηλά

Με πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, η ομάδα τον Αρη γευμάτισε μαζί στέλνοντας μηνύματα

Ο Aρης έχει κάνει εντυπωσιακή αρχή στο πρωτάθλημα της Super League και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι εξαιρετικό μετά τις επτά πρώτες αγωνιστικές. Χθες οι ποδοσφαιριστές του Αρη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από ένα αναζωογονητικό τριήμερο ρεπό και αμέσως ανέλαβαν πρωτοβουλία να γευματίσει μαζί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά το τέλος της προπόνησης.

Το σύνθημα της ομάδας είναι «Αρης – οικογένεια» και αυτό ήθελαν να τονίσουν προς κάθε κατεύθυνση, όπως κοινοποίησε και η ΠΑΕ Αρης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τους νέους ποδοσφαιριστές και με τα καλά αποτελέσματα ο Αρης είναι μια γροθιά, μια ομάδα και αυτό βγαίνει και στις προπονήσεις, αλλά και στο γήπεδο.

Αυτό που συζήτησαν και στο γεύμα συσπείρωσης οι ποστο γεύμα συσπείρωσης οι ποδοσφαιριστές του Αρη, ήταν να μείνουν συγκεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Καλλιθέα, όπως ακριβώς έκαναν και στον προηγούμενο νικηφόρο αγώνα απέναντι στη Λαμία.

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη έχουν συμφωνήσει πως η προσήλωση στον στόχο και σε κάθε έναν αγώνα ξεχωριστά μπορεί να κάνει τη διαφορά, το έχουν συζητήσει διεξοδικά μέσα στα αποδυτήρια μαζί με τον Ακη Μάντζιο και αρκετές φορές και πλέον ακολουθούν αυτόν τον δρόμο χτίζοντας σερί νικών.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του Αρη περιμένουν και πλήθος κόσμου στο παιχνίδι της Κυριακής, καθώς οι τέσσερις σερί νίκες και οι πολύ καλές εμφανίσεις, μαγνητίζουν τον κόσμο.

Τα μηνύματα από την προπώληση των εισιτηρίων στα γραφεία της Αλκμήνης, λένε ότι στο ματς που ακολουθεί θα καταγραφεί η μεγαλύτερη προσέλευση στη φετινή σεζόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News