Αργεντινή-Βολιβία 6-0: Ο Μέσι έκανε ο,τι ήθελε με χατ τρικ και δυο ασίστ

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Αργεντινής, στην εντός έδρας νίκη 6-0 επί της Βολιβίας.

Ο Λιονέλ Μέσι με χατ-τρικ και δυο ασίστ στην αναμέτρηση του «Μονουμεντάλ» στο Μπουένος Άιρες ήαν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Αργεντινής επί της Βολιβίας με 6-0.

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ στο 19’, μετά από ασίστ του Λαουτάρο Μαρτίνες. Στο 43’, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Μέσι να… σερβίρει στον Μαρτίνες και αυτός να σημειώνει το δεύτερο γκολ της Αργεντινής.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Χουλιάν Άλβαρες σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του, μετά από ασίστ του Μέσι.

Στο 69’, ο Τιάγκο Αλμάδα σημείωσε το τέταρτο γκολ της «αλμπισελέστε» και από εκείνο το σημείο και μετά ανέλαβε δράση ο Λιονέλ Μέσι σημειώνοντας δυο γκολ στο 84’ και στο 86’.

Η Αργεντινή έφτασε τους 22 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της Νοτίου Αμερικής, μετά την έβδομη νίκη της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Βολιβία έμεινε στους δώδεκα βαθμούς και στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, μετά την έκτη ήττα της στα προκριματικά. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News