Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τους Τσικίνιο, Γουίλιαν, Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τους Τσικίνιο, Γουίλιαν, Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ο Μεντιλίμπαρ περιμένει να δει αν θα έχει στην διάθεση του και τους Τσικίνιο, Γουίλιαν, Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στις προπονήσεις την Τρίτη (15/10) με τον Χοσέ Λουίς Μεντλίμπαρ να είχε στην διάθεση του και πολλούς από τους διεθνείς. Κάτι ευχάριστο για τον ίδιο ενόψει και της προετοιμασίας που θέλει να κάνει για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Μια αναμέτρηση με την οποία ο Ολυμπιακός ξεκινάει έναν μαραθώνιο αγώνων με 7 παιχνίδια σε 22 ημέρες καθώς πέραν των παιχνιδιών για το Europa League έχει και ματς για το κύπελλο με την Καλλιθέα.

Κάτι που σημαίνει πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Για τον λόγο αυτό η προσοχή πέφτει στους Τσικίνιο, Γουίλιαν, Ζέλσον Μαρτίνς, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Και οι τρεις φαίνεται να ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, με βάση τα όσα έδειξαν στην προπόνηση της Τρίτης.

Δεν αποκλείεται σήμερα (16/10) να δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα και αν το βγάλουν αυτό θα σημαίνει πως θα είναι στην διάθεση του Μεντιλίμπαρ.

Κατά τα υπόλοιπα σήμερα θα γυρίσουν και οι τελευταίες διεθνείς, όπως οι νεαροί Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Κωστούλας, Μουζακίτης που ήταν με την Εθνική Ελπίδων και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News