Ζαγαρίτης Παρασκήνιο: Τα 90λεπτα στην Αλμιρε και οι... ματιές Ελλήνων!

Ζαγαρίτης Παρασκήνιο: Τα 90λεπτα στην Αλμιρε και οι... ματιές Ελλήνων!

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό στην Ολλανδία και την Αλμιρε, τη στιγμή που πάντα έχει πάνω του… μάτια ελληνικών ομάδων και μάλιστα από το Big-4

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης πλέον βρίσκεται στην Ολλανδία και αγωνίζεται με την Αλμιρε. Η ομάδα του παραπαίει καθώς έχει μόλις 2 ισοπαλίες στα 8 παιχνίδια της. Ο 23χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί βασικός σε όλες τις αναμετρήσεις.

Κάτι που είναι θετικό για τον ίδιο, αφού ζητούμενο είναι να βρει αγωνιστικό ρυθμό μετά την αποτυχημένη επιλογή του να πάει στην Πάρμα.

Το θέμα είναι πώς αν η Άλμιρε υποβιβαστεί θα μπορέσει να φύγει σαν ελεύθερος, αφού προβλέπεται αυτό στο συμβόλαιο του. Ένα συμβόλαιο που έχει ισχύ έως το 2026!

Το άλλο θέμα είναι πως ο Ζαγαρίτης παραμένει στο μικροσκόπιο των μεγάλων. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός τον τσεκάρει, από τον οποίο αποχώρησε με όχι και τόσο καλές συνθήκες. Περασμένα, ξεχασμένα όμως. Ωστόσο ελέγχεται και από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγαλύτερη «ανάγκη» από έναν αριστερό μπακ.

Το σίγουρο είναι πως πρέπει ο Ζαγαρίτης να βρει τον ρυθμό του και να γίνει ξανά ενεργός. Τα όσα πέρασε στην Πάρμα τον πήγαν πίσω. Για τον λόγο αυτό θα παρακολουθείται συνεχώς από τις ελληνικές ομάδες. Βάβαια ζητούμενο είναι τι θέλει να κάνει και ο ίδιος καθώς δεν επιθυμούσε να γυρίσει στην Ελλάδα, το καλοκαίρι που πέρασε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News