ΑΕΚ Παρασκήνιο: Ο Καρβουνίδης είναι το πρώτο... καπέλωμα στον Αλμέιδα

Θα προσφέρει υπηρεσίες ανάλογες της ειδικότητάς του; Προφανώς και διέθετε η ΑΕΚ φυσικοθεραπευτές. Aρα, σε κάτι άλλο στοχεύει η παρουσία του Καρβουνίδη. Γράφει ο «τρελός του χωριού»

«Χωρίς απρόοπτο η προπόνηση της ΑΕΚ», ανέφερε ένα ρεπορτάζ που έπαιζε στο διαδίκτυο. Μόνο για την ομάδα του Αλμέιδα θα μπορούσε να αποτελέσει είδηση ότι δεν τραυματίστηκε κάποιος παίκτης. Μέχρι το καλοκαίρι, βέβαια, δεν θα μαθαίναμε ούτε κι αυτό.

Πόσες φορές μάθαμε για τις απουσίες βασικών παικτών όταν διαβάζαμε τη σύνθεση ενός αγώνα; Εν πάση περιπτώσει. Αλλού είναι το ζήτημα.

Μετά από απόφαση του Ηλιόπουλου, θα ‘χει καθημερινή παρουσία στα Σπάτα ο Καρβουνίδης. Φυσικοθεραπευτής είναι ο Χρήστος και απόλυτα επιτυχημένος, με βάση όσα λέει η πιάτσα. Τι θα κάνει, όμως, στις προπονήσεις;

Θα προσφέρει υπηρεσίες ανάλογες της ειδικότητάς του; Προφανώς  και διέθετε η ΑΕΚ φυσικοθεραπευτές στο προπονητικό κέντρο της. Aρα, σε κάτι άλλο στοχεύει η παρουσία του Καρβουνίδη. Μήπως στον έλεγχο της έντασης που έχουν οι προπονήσεις του Αλμέιδα; Είναι μία πληροφορία, που διακινείται στα δημοσιογραφικά γραφεία παρότι δεν τολμούν οι περισσότεροι να την καταγράψουν για να μην πέσουν στη δυσμένεια του Σταμάτη. Για να μην τελειώσουν από τον κύκλο των διαρροών.

Αν έχουν βάση οι πληροφορίες για τις αρμοδιότητες που δόθηκαν στον Καρβουνίδη, μάλλον έχουμε το πρώτο… καπέλο στον Ματίας. Ο Αλμέιδα δεν δέχεται κουβέντα για την ένταση των προπονήσεων. Το αντιλήφθηκε και ο Ηλιόπουλος όταν έκαναν τη συζήτηση αμέσως μετά από τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία. Μόνο τους συνεργάτες του ακούει ο Αργεντινός.

Τους συμπατριώτες του που αποτελούν την ομάδα του εδώ και χρόνια. Μόνο τυχαία δεν θεωρώ και τα δημοσιεύματα στο Μεξικό, για να αναβίωση του φλερτ ανάμεσα στον Ματίας και τη Σίβας της Γουαδαλαχάρα.

Μην ξεχνάτε ότι ο Αλμέιδα έχει την οικογένειά του στη συγκεκριμένη πόλη. Ας περιμένουμε, λοιπόν, την αντίδρασή του στην παρουσία Καρβουνίδη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News