Τόμας Τούχελ: «Στόχος η επιστροφή στις επιτυχίες»

ΑΜΝΑ/ΕΡΑ

Ο νέος τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, σε σημερινές του δηλώσεις, έθεσε τους στόχους που πρέπει τα «τρία λιοντάρια» να πραγματώσουν προκειμένου η θητεία του στον πάγκο της Αγγλίας να αξιολογηθεί ως θετική.

Η απομάκρυνση του Λι Κάρσλει από τον πάγκο των «τριών λιονταριών» με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Αγγλίας στο Uefa Nations League (δεύτερη στον όμιλό της πίσω από την Ελλάδα) ήταν δεδομένη, με τους ιθύνοντες της χώρας να ψάχνουν πυρετωδώς τον ιδανικό του αντικαταστάτη.

Ο Γερμανός τεχνικός Τόμας Τούχελ παρουσιάστηκε ως η ιδανική λύση για τον πάγκο της Αγγλίας και θα αποτελέσει τον «πυλώνα» της νέας προσπάθειάς της για επιστροφή στις επιτυχίες.

Οι δηλώσεις του νέου τεχνικού της Εθνικής Αγγλίας:

«Γεια σας παιδιά, Τόμας εδώ. Είμαι λίγο αγχωμένος είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα ως προπονητής της Αγγλίας. Βρίσκομαι στο Γουέμπλεϊ, που αλλού;

Και αυτός είναι ένας λόγος για να είμαι λίγο αγχωμένος και θεωρώ πως είναι κάτι καλό. Σας δίνω τον λόγο μου πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου.

Θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε αρχικά στην τελική φάση του Μουντιάλ και στη συνέχεια να έχουμε ένα επιτυχημένο τουρνουά και να προσπαθήσουμε να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο».

Η σχετική ανάρτηση του Fabrizio Romano:

Να σημειωθεί πάντως το γεγόνος ότι ο αγγλικός τύπος αντιμετώπισε με έντονη καχυποψία και αρνητικότητα την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News