Κώστας Μανωλάς: «Μπαμ»! Υπέγραψε σε ομάδα-έκπληξη!

Ο Κώστας Μανωλάς, ανακοινώθηκε από τον Πανναξιακό, την ομάδα της γενέτειράς του, εκπλήσσοντας τους πάντες με την επιλογή του.

Ο Κώστας Μανωλάς, αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη του Πανναξιακού, πραγματοποιώντας μια μεγάλη στροφή στην καριέρα του. Ο άλλοτε διεθνής αμυντικός, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την περιπέτειά του στην Ιταλία και τη Σαλερνιτάνα για την ομάδα της γενέτειράς του Νάξου, όπου είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα, με την οποία και προπονείτο ολόκληρο το καλοκαίρι. Αυτή είναι σίγουρα η μεγαλύτερη έκπληξη σε όλο το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι των Κυκλάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα.

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα .

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα!»

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News