ΑΕΚ: Το ιδιαίτερο «δώρο» σε έναν μικρό φίλο της
Σε μια σπουδαία ενέργεια προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία προσκάλεσε έναν νεαρό οπαδό του συλλόγου να επισκεφθεί την «Opap Arena».
Ο μικρός Γιώργης Ζάχαρης πριν από δύο εβδομάδες είχε ζητήσει από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να επισκεφτεί την «Οpap Arena».
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος, όταν πληροφορήθηκε το σχετικό αίτημα έδωσε εντολή, να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες, προκειμένου ο μικρός Γιώργης να ζήσει από κοντά το όνειρο της εισόδου του στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου της αγαπημένης του ομάδας.
Συνοδευόμενος λοιπόν από τους γονείς του, ήρθε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεναγήθηκε σε όλο το γήπεδο και δημιούργησε ένα βίντεο από την επίσκεψή του, το οποίο και ανέβασε στο youtube.
Σε ευχαριστήρια επιστολή του, στην ομάδα και στον κ. Ηλιόπουλο, ο Γιώργης και η οικογένεια του εξέφρασαν γραπτώς την επιθυμία τους να μοιραστούν αυτό το βίντεο με όλους τους φίλους της ΑΕΚ, κάτι που υλοποιήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Το σχετικό βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
