Παρασκήνιο: Βρήκαν ομοσπονδία στον Ιατρού...

Τι είναι οι παράγοντες; Μαριονέτες που τους κουνούν τα νήματα; Ή μήπως είναι υποχρεωμένα τα σωματεία να τηρήσουν τη γραμμή, που επιχειρούν να τους επιβάλλουν; Αναρωτιέται ο «τρελός του χωριού»…

«Φλέβα χρυσού» χτύπησα χθες με την αποκάλυψη για τον Ιατρού κι όσα γίνονται με στόχο να βρει μία ομοσπονδία ώστε ν’ ανοίξει ο δρόμος για τη συμμετοχή του στην ολομέλεια της ΕΟΕ.

Δεν περίμενα, βέβαια, ούτε κι εγώ ότι τελικά η κούρσα του Νικόλα για να τα… αλώσει όλα, θα περνούσε μέσα απ’ το μοντέρνο πένταθλο. Eδειξε το τελευταίο δίμηνο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το άθλημα, όπως και για παράγοντα της ομοσπονδίας.

Εμβληματική μορφή του χώρου, που προσπαθεί να αξιοποιήσει ο Ιατρού. Εκτός κι αν το κάνουν εν αγνοία του όσοι τηλεφωνούν σε σωματεία και ζητούν «να βρεθούμε, να σας πούμε ποια είναι η γραμμή της οικογένειας για εκλογές» ! Μόνο ότι δόθηκε η εντολή απ’ το νοσοκομείο δεν έχουν πει ακόμα στους παράγοντες του αθλήματος. Αν και δεν αποκλείω να ’χει συμβεί κι αυτό. Λες κι η ομοσπονδία είναι ιδιοκτησία κάποιας οικογένειας, που επειδή ο πατριάρχης αποχωρεί λόγω προβλήματος, τους δίνει διαταγή, εντολή ή έστω τους… προτρέπει από νοσοκομείο να στηρίξουν τα σωματεία την υποψηφιότητα του Ιατρού.

Τι είναι οι παράγοντες; Μαριονέτες που τους κουνούν τα νήματα; Ή μήπως είναι υποχρεωμένα τα σωματεία να τηρήσουν τη γραμμή, που επιχειρούν να τους επιβάλλουν; Γι’ αυτό έχουν γίνει έξαλλοι οι περισσότεροι άνθρωποι του αθλήματος.

Πώς πάνε να τους φορέσουν τον Ιατρού, για τον οποίο λένε ότι δεν γνωρίζει ούτε τη διεύθυνση των γραφείων που στεγάζει την ομοσπονδία. Το μοντέρνο πένταθλο δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση. Δεν προσφέρεται με διαθήκη ή με γονική παροχή. Για τον Νικολάκη και τους υποστηρικτές του, βέβαια, μικρή σημασία έχουν όλα αυτά. Στην ΕΟΕ να μπει κι έπειτα όλα θα ξεχαστούν!

Ετσι, το έχει στο μυαλό του. Εδώ μπήκε στο πλοιάριο της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα, σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τρομερά μέτρα ασφαλείας και δεν άνοιξε… ρουθούνι

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News