Παρασκήνιο: Η ανακαίνιση Ανδρουλάκη, ο θυμός του Γερουλάνου και οι δυσκολίες του Γεραπετρίτη

Το βέβαιο είναι ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν βιάζεται να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το μήνυμα που στέλνουν από την Χαριλάου Τρικούπη στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι προηγείται η ανακαίνιση του σπιτιού, δηλαδή οι αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ που θα ανακοινωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο πρωθυπουργός θέλει να δείξει ότι αποκαθίσταται η θεσμική σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που τραυματίστηκε βαριά με τις υποκλοπές, αλλά δεν θέλουν να τον διευκολύνουν.

Ακόμη ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει μιλήσει με τον Παύλο Γερουλάνο και την Άννα Διαμαντοπούλου. Θα το κάνει πριν γίνουν γνωστές οι αποφάσεις του για τα πρόσωπα και τους ρόλους στο ΠΑΣΟΚ και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τους προτείνει θέση αντιπροέδρου του κόμματος. Καθόλου βέβαιο δεν είναι ότι Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου ενδιαφέρονται για τέτοια θέση. Θα συμμετάσχουν, όμως, σίγουρα στο καθοδηγητικό όργανο που θα συγκροτηθεί και θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα.

Και επειδή τα ονόματα του Π. Γερουλάνου και της Α. Διαμαντοπούλου συνήθως αναφέρονται μαζί στα ρεπορτάζ, να σημειωθεί ότι δεν βρίσκονται καθόλου κοντά. Το αντίθετο συμβαίνει. Από το επιτελείο Γερουλάνου εξακολουθεί να εκφράζεται θυμός για την Διαμαντοπούλου που με την υποψηφιότητά της, όπως λένε, του έκλεισε το δρόμο για την ηγεσία.

Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News