Υπεράνω Όλων: Επιεικώς απαράδεκτοι! Κανένα πάθημα δεν σας έγινε μάθημα!

Σας είπε κανείς κύριοι ακριβοπληρωμένοι, ότι τα ματς τελειώνουν στο 2-0; Για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό φταίτε αποκλειστικά και μόνο προπονητής και παίχτες!

Όπως σας αποθεώνουμε στις μεγάλες επιτυχίες, όπως σας χειροκροτούμε στις νίκες, έτσι και θα τα ακούτε όταν τα γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ξέρετε καλά που!

Γιατί με το σκορ στο 2-0 από το 21′, δεν φταίνε ούτε οι μεταγραφές που δεν έγιναν, ούτε η διαιτησία. Εμείς κατά φαντασίαν «εχθρούς» δεν επινοούμε, όταν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για την ισοπαλία φταίτε αποκλειστικά και μόνο προπονητής και παίχτες.

Ρε άνθρωπε έχεις πάρει δυο ευρωπαϊκά και είναι επιλογή σου να βάλεις τον Ανδρούτσο; Μα τον Ανδρούτσο; Που εσύ ο ίδιος είχες κόψει μήνες τώρα; Επιλέγεις να αφήσεις και σωστά να σου πω τον Ρέτσο εκτός και επιλογή σου είναι ο Ντόη και όχι ο Πιρόλα, για παράδειγμα; Μα ο Ντόη; Πόσες φορές θα πρέπει να ειπωθεί έστω και από εμάς τους λίγους που κάτι σκαμπάζουμε ότι δεν είναι στόπερ; Και με την βλακεία του κάνει πέναλτι βάζοντας τον Λεβαδειακό από το πουθενά ξανά στο παιχνίδι;

Σας είπε κανείς κύριοι ακριβοπληρωμένοι, ότι τα ματς τελειώνουν στο 2-0; Από πότε αν αντιμετωπίζονται με γρ@ψ@ρχιδισμό; Κερδίζετε την Μπράγκα με 3-0 και δεν μπορείτε να κερδίζετε Παναιτωλικό και Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη;

Πρώτος στόχος είναι το Πρωτάθλημα και μετά η καλή πορεία στην Ευρώπη. Που αν έρθει όπως πέρσι το έργο, την κυνηγάτε. Βαρεθήκαμε να ακούμε δηλώσεις και συγγνώμες. Βγάλτε τον σκασμό μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Εκτίθεστε περισσότερο όταν δεν κάνετε όσα λέτε. Κανένα πάθημα δεν σας έγινε μάθημα. Αυτό μας δείχνετε!

Ο κόσμος πήγε στο γήπεδο για να απολαύσει θέαμα και να ξεσκάσει. Όχι να γυρίσει σπίτι του πιο σκασμένος. Είσαστε υπόλογοι απέναντι του!

Στο μόνο που φταίει ο Μαρινάκης είναι ότι σας καλοπλήρωσε και σας χαϊδεύει! Και τον εκθέτετε με την απόδοση σας; Να τα ακούει για σας, γιατί καλώς ή κακώς αυτός κυβερνάει το καράβι. Δεν με νοιάζει το επόμενο ματς με την Μάλμε. Ούτε μια καλή εμφάνιση ή ακόμη και νίκη σας εξιλεώνει.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό και έχει την δική του σημασία. «Χαρίζετε» το Πρωτάθλημα με αυτά τα αποτελέσματα. Όπως και καμιά μεταγραφή δεν έχει βοηθήσει. Και στο 62’ βγάζεις τον Τσικίνιο για να βάλεις τον Ανδρούτσο και όχι τον Ολιβέϊρα ας πούμε; Είμαστε σοβαροί; Οι τέσσερις από τις οκτώ αλλαγές στον πάγκο σου ήταν ο Κοστίνια, ο Πιρόλα, ο Μπιανκόν και ο Ανδρούτσος; Και η ροή του αγώνα σου «έδειξε» ότι ο Γιάρεμτσουκ έπρεπε να μπει στο 85΄;

ΔΕΝ χρειάζονται μεταγραφές για να κερδίζεις τον Λεβαδειακό. Σωστή διαχείριση χρειάζεται και παίχτες συγκεντρωμένους και στα 90 λεπτά. Και δεν έγινε τίποτε από όλα αυτά. Άλλοι δύο βαθμοί χαμένοι, πεταμένοι κυριολεκτικά στα σκουπίδια.

Εγώ στην θέση σας θα κοκκίνιζα από ντροπή αν με γιούχαρε ένα γήπεδο. Σας αρέσει ρε να φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι έχοντας εξοργίσει και τον πιο υπομονετικό οπαδό; Ούτε καν για τα συμβόλαια σας δεν παίξατε. Και αγγαρεία να κάνατε θα κερδίζατε. Δεν δεχόμαστε ότι κατεβάσατε τον διακόπτη με το σκορ στο 2-1 επί ένα ημίχρονο. Ότι δεν αντιδράσατε όπως οφείλατε μετά το 2-2 τα επόμενα 40′ λεπτά. Δεν δεχόμαστε να είναι αυτή η βαθμολογία μετά την 8η αγωνιστική!

Μετά τις διακοπές του Πρωταθλήματος αντί να είστε καλύτεροι, παίζετε χειρότερα. Αυτή είναι η απόρροια της δουλειά σας από τις καθημερινές προπονήσεις; Να έχετε μαζέψει 15 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές; Ήσασταν επιεικώς Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News