Ριβάλντο: Βρέθηκε ξανά με τον Γιάγια Τουρέ σε φιλικό θρύλων στη Νότια Κορέα!

Ο μυθικός Ριβάλντο, βρέθηκε ξανά με τον επίσης μεγάλο Γιάγια Τουρέ, σε έναν αγώνα γεμάτο από θρύλους του ποδοσφαίρου στη Νότια Κορέα, σχεδόν 20 χρόνια μετά το κοινό τους πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια από το κοινό τους πέρασμα από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ριβάλντο και ο Γιάγια Τουρέ συναντήθηκαν και πάλι εντός αγωνιστικών χώρων, έστω και ως αντίπαλοι. Αυτή τη φορά, η περίσταση ήταν ένα φιλικό που έγινε στη Νότια Κορέα, το οποίο διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής (20/10) στη Σεούλ και ονομάστηκε «Nexon Icons Match».

Στο φιλικό αυτό, μετείχαν δύο ομάδες που ονομάζονταν «FC Spear» και «Shield United». Η πρώτη, στην οποία μετείχε ο Ριβάλντο, αποτελείτο από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς και επιθετικούς που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ενώ η δεύτερη, στην οποία μετείχε ο Γιάγια Τουρέ, είχε στις τάξεις της τους καλύτερους αμυντικούς χαφ και αμυντικούς που έχουν κοσμήσει τα γήπεδα της οικουμένης.

Με την φανέλα της ομάδας των επιθετικών αγωνίστηκαν οι: Ντρογκμπά, Εντέν Αζάρ, Κάρλος Τέβες, Αν Γιουνγκ Χουάν και Λι Τσουν-σου, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, Ντιέγκο Φορλάν , Μάικλ Όουεν, Μαρουάν Φελαϊνί, Φίγκο, Ριβάλντο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και οι πρώην τερματοφύλακες της Εθνικής Κορέας Κιμ Μπιουνγκ-τζι και Κιμ Γιονγκ-ντάε.

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Τιερί Ανρί και βοηθός του ο Παρκ Τζι Σουνγκ.

Με την φανέλα της ομάδας των αμυντικών αγωνίστηκαν οι: Ρίο Φέρντιναντ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Τζον Άρνε Ρίσε, Αντίλσον, Κιμ Ναμ-ιλ, Παρκ Τζού-χο, Νέμανια Βίντιτς, Γιάγια Τουρέ, Κάρλες Πουγιόλ, Χαβιέρ Μασεράνο,  Λεονάρντο Μπονούτσι, Κλάρενς Σέεντορφ, Αντρέα Πίρλο, ο πρώην τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ Έντβιν βαν ντερ Σαρ και ο πρώην Κορεάτης τερματοφύλακας Λιμ Μιν-χιέοκ.

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Φάμπιο Καναβάρο και βοηθός του ο  Λι Γιανγκ Πίο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News