Υπεράνω Ολων: Καλώς τα παιδιά...

Ο Υπεράνω Ολων γράφει για την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, το αναμενόμενο ρολάρισμα του Ολυμπιακού, το ΟΑΚΑ και τους… βιαστικούς που εντυπωσιάστηκαν με τη λογομαχία μεταξύ των Λαρεντζάκη και Ράιτ.

Ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή. Και μάλιστα στο ματς με την Καρδίτσα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα έδειξε πιο έτοιμος από ότι θα περίμενε ίσως και ο πιο αισιόδοξος οπαδός.

Καθώς ακολουθούν τρία ματς – φωτιά, όλα στην έδρα μας. Με τον Άκτωρ για το Πρωτάθλημα και με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα. Ματς πολύ σημαντικά. Με νίκες αποκτάς πλεονέκτημα ώστε να εξασφαλίσεις την έδρα στα πλέϊ οφ στην Ελλάδα, και στην Ευρωλίγκα κρατάς απόρθητο το κάστρο σου, που σε μεγάλο βαθμό θα σου εξασφαλίσει πλεονέκτημα έδρας γιατί τις νίκες που χρειάζεσαι εκτός θα τις βρεις.

Προσωπικά δεν με ανησυχούν οι ήττες από Εφές και Φενέρ, ούτε τα λάθη που έγιναν, γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε Μπαρτζώκα και παίχτες. Θα βρουν και την χημεία μεταξύ τους, και τους χρόνους και να παρουσιάζονται στο 100% της απόδοσης τους σε όσα λεπτά χρησιμοποιούνται. Το μόνο που θέλω είναι να είναι υγιείς όλοι και τα υπόλοιπα θα βρεθούν.

Τρέξανε τα κοράκια της δημοσιογραφίας να «φτιάξουν» θέμα μεταξύ Λάρυ και Ράϊτ. Τι λες ρε παιδί μου; Τσακώθηκαν μεταξύ τους μέσα στον αγώνα, ε; Ε, βέβαια , που να ξέρουν όλοι αυτοί τι συμβαίνει κατά την διάρκεια ενός αγώνα; Σάμπως και έχουν πιάσει ποτέ την σπυριάρα στα χέρια τους; Μόνο αμπελοφιλοσοφίες και ίντριγκες ξέρουν να γράφουν.

Η απάντηση ήρθε από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους, καθώς ανέβασαν φωτογραφία που δείχνει ότι είναι «σκοτωμένοι» και το κλίμα στα αποδυτήρια τεταμένο.

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Κρατικό επί δεκαετίες ΣΕΦ, και στα τρία ματς, και περιμένουμε να δούμε τον καλύτερο φετινό Ολυμπιακό. Ελπίζω και εύχομαι να μην μας «αναγκάσει» η διαιτησία να ασχοληθούμε μαζί της και στα τρία παιχνίδια, και πρωταγωνιστές να είναι αποκλειστικά και μόνο οι αθλητές και οι προπονητές όλων των ομάδων.

Να κερδίσει πραγματικά ο καλύτερος. Όσο για αυτούς που μιλάνε για το ΣΕΦ, ας μας πουν τι έργα έκαναν στο ΟΑΚΑ οι «άλλοι» όλο το διάστημα που δεν ήταν δικό τους. Πόσα χρήματα επένδυσαν στην νεότερη εγκατάσταση; Γιατί δεν έβαζαν από πριν καρέκλες νέες, παρκέ καινούργιο, δεν ανακαίνιζαν όλους τους υπόλοιπους χώρους;

Το δε μήνυμα εδώ και καιρό για επαγγελματική διαιτησία στην Ελλάδα, είχε και έχει ως απώτερο σκοπό να επηρεαστούν αυτοί που θα σφυρίξουν στα μεταξύ μας παιχνίδια. Θα δείτε τις αμέσως επόμενες ημέρες τι διαρροές στα ΜΜΕ θα υπάρξουν από τους καλούς τους «φίλους». Σιγά μην μείνει «αμίλητος» ο… Λουτσέσκου του μπάσκετ. Μη σας πω ότι μπορεί ακόμη και πριν προλάβει να δημοσιευτεί η στήλη να έχει ανέβει ανάρτηση.

Με τα συνεχόμενα ματς εκτός από αυτά στην έδρα μας  να συνεχίζονται, αντιμετωπίζοντας εκτός Μπάγερν και ΑΕΚ, και ξανά τον «Άκτωρ» για την Ευρωλίγκα στην «γκαρσονιέρα» που έτρεξε να τους παραχωρήσει το Κράτος. Όχι δεν άλλαξε η Κυβέρνηση. Οι ίδιοι που τους παραχώρησαν το ΟΑΚΑ είναι, και επιλέγουν να κρατάνε παντού άστεγο τον Ολυμπιακό.

Αλήθειες δεν θέλετε; Αλήθειες θα ακούτε….

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News