ΠΑΟΚ: «Χλωμό» του Μπάμπα για Πλζεν
Στην σημερινή προπόνηση του «δικεφάλου του βορρά» απουσίαζε ο Ράχμαν Μπάμπα, μια εξέλιξη που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την παρουσία του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19:45).
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ και επικεντρώνεται στην δύσκολη αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10, 19:45) με την Βικτόρια Πλζεν, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του UEFA Europa League.
Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από τον αγωνιστικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και η παρουσία του στον αγώνα της Πέμπτης πρέπει πλέον να θεωρείται απίθανη.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:
«Η κατάστασή του θα εξετάζεται καθημερινά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αλγκουαθίλ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, είναι υποχρέωση το να προσπαθούμε ως το τελευταίο λεπτό»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού
- Ντάνι Γκαρθία: Επίσημη η μεταγραφή στον Ατρόμητο
- Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου: Ο μύθος του «Ηρακλή τσέπης» άρχισε από τη Σεούλ το 1988
