Λίβερπουλ: Φεύγει από την Nike και πάει στην Adidas - Ζαλίζει το απίστευτο ποσό της συμφωνίας!

Η Λίβερπουλ θα είναι από το 2026 χορηγούμενη από την Adidas, όταν και λήξει το συμβόλαιο από την Nike που υπάρχει από το 2020.

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να αλλάξει χορηγό στην φανέλα της. Έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας με την Nike, η αγγλική ομάδα θα είναι από το 2026, όταν και λήγει το συμβόλαιο της, μέλος της Adidas.

Ουσιαστικά με το τέλος της σεζόν 2025-26 η Λίβερπουλ δεν θα «ντύνεται» από την Nike, αλλά από την Adidas, εξασφαλίζοντας παράλληλα έσοδα ύψους 72 εκατομμυρίων τη σεζόν.

Η Λίβερπουλ θα πάρει διπλάσια λεφτά τη σεζόν, απ’ ότι κέρδιζε από την 5ετη συμφωνία με την Nike. Η αμερικάνικη εταιρεία έδινε στην Λίβερπουλ από το 2020, 35 εκατομμύρια τη σεζόν. Οπότε οι «Reds» δέχτηκαν την κατά πολύ μεγαλύτερη προσφορά της Adidas και μόνο κερδισμένοι βγήκαν.

Η Λίβερπουλ, έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με την μεγάλη αντίπαλο του τωρινού χορηγού της, τις σεζόν 2006-07 μέχρι το 2011-12 όταν και τερματίστηκε η συνεργασία ανάμεσα τους. Το 2026 λοιπόν οι δύο Κολοσσοί ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, με στόχο μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News