Παναθηναϊκός: Στις 30 Οκτωβρίου στο Μίλτον Κέινς το τελευταίο «αντίο» στον Μπάλντοκ-Άπαντες παρόντες από το «τριφύλλι»

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα αποχαιρετήσει η οικογένεια του Παναθηναϊκού και μαζί της η ποδοσφαιρική οικουμένη τον Τζορτζ Μπάλντοκ στο Μίλτον Κέινς της Αγγλίας.

Στο Μίλτον Κέινς, πόλη του Μπακιγχαμσάιρ, περίπου 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λονδίνου, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (30/10) η κηδεία του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος “έφυγε” απ’ τη ζωή το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού κι όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα κι Ευρώπη.

Στα μέρη που γεννήθηκε, μεγάλωσε κι έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του (στην τοπική ΜΚ Ντονς) ο 31χρονος άσος, η οικογένειά του, μαζί με όλο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αλλά και μέλη της ομοσπονδίας και της Εθνικής Ομάδας και πλήθος κόσμου, θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον Μπάλντοκ στην τελετή που είναι προγραμματισμένη για τις 14:15 στο Crown Hill Crematorium, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Μίλτον Κέινς.

Όπως γράφει η αγγλική εφημερίδα Daily Mail, υπήρχε πρόθεση απ’ την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου να ναυλώσει ιδιωτική πτήση, προκειμένου να ταξιδέψει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα στην Αγγλία και να παραστεί στην κηδεία του Μπάλντοκ. Όπερ και εγένετο, όπως έχει επιβεβαιωθεί από έγκυρες πληροφορίες. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα γυρίσουν το ίδιο βράδυ στην Αθήνα (30/10).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News