Παρασκήνιο: Οι ζημιές του Φιλιππούση

Το πλάνο που εξετάζουν στην ΕΠΟ προκειμένου να εξουδετερώσουν τις απαιτήσεις του Ιάκωβου. Γράφει στη SportDay ο «τρελός… του χωριού».

Oλα τα είχαν στην ΕΠΟ, οι απαιτήσεις του Φιλιππούση τούς έλειπαν. Οχι ότι θα φτωχύνουν απ’ τα χρήματα που αξιώνει να πάρει ο Ιάκωβος, αλλά θεωρούν ότι δεν γίνεται να πληρώσουν κάποιον, για τον οποίο δεν έχει καλή άποψη ούτε ένα απ’ τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής. Γι’ αυτό κι εξαρχής αναζήτησαν τρόπο να αποκρούσουν τις απαιτήσεις του Τζακ, αλλά και για να τον στριμώξουν.

Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι ακριβώς θα πράξουν. Ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν. Αλλά απ’ όσα άκουσα ως σκέψεις, μάλλον θα ζήσουμε στην πράξη εκείνη την παλιά λαϊκή ρήση που ήθελε κάποιον να πηγαίνει για μαλλί, αλλά τελικά να βγαίνει κουρεμένος.

Πέρα απ’ τις εξηγήσεις που έδωσε ο Κολιολιός, ο οποίος κατέρριψε την επιχειρηματολογία του Φιλιππούση, στο πάρκο Γουδή αναζητούν και διάφορα «όπλα», απ’ την εποχή που ο λεγάμενος έκανε κουμάντο στην ΕΠΟ υπό την καθοδήγηση του Μελισσανίδη και του Γιαννάκη. Τι έχουν βάλει στο… τραπέζι; Διάφορες αποφάσεις του Ιάκωβου, που ζημίωσαν την ομοσπονδία. Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Κολιολιού, ο οποίος δικαιώθηκε και δικαστικά για την απομάκρυνσή του απ’ την οικονομική διεύθυνση της ΕΠΟ.

Και δεν ήταν μόνο το συγκεκριμένο στέλεχος που είδε την πόρτα εξόδου, χωρίς να συντρέχει λόγος, απλώς και μόνο επειδή δεν άρεσε στον Τζακ και δεν του έκανε τα χατίρια. Αρα, βλέπω τον Φιλιππούση να στριμώχνεται άγρια το επόμενο διάστημα. Κι όχι τίποτα άλλο, μα έχει ο άνθρωπος και τρέξιμο με την προεκλογική εκστρατεία του κολλητού του, του Ιατρού. Πώς θα στηρίξει τον φίλο του, αν απ’ την ΕΠΟ τού ζητήσουν τα ρέστα για τις ζημιές που προκάλεσε; Υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες, για τις αποφάσεις του Ιάκωβου. Ορεξη να ’χετε, να σας αποκαλύπτουμε. Ας πρόσεχε!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News