ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ: «Μπαίνει ως επενδυτής στη Φορτιτούντο Μπολόνια»
Ο Εργκίν Αταμάν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία νέα επένδυση, καθώς σύμφωνα με την La Repubblica Bologna θέλει να ασχοληθεί επενδυτικά με την Φορτιτούντο Μπολόνια.
Το καλοκαίρι του 2020, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι αγόρασε την Τορίνο, με την άδεια της Αναντολού Εφές, αλλά το επενδυτικό δαιμόνιο του Τούρκου προπονητή φαίνεται ότι όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά εξελίχθηκε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica Bologna, ο Αταμάν θέλει να επενδύσει στη Φορτιτούντο Μπολόνια.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να συναντηθεί με τον Αταμάν και να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο έμπειρος τεχνικός να εμπλακεί με τη Φορτιτούντο Μπολόνια.
Τα οικονομικά και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φορτιτούντο είναι πολλά, με τον Γιασμίν Ρέπεσα να είναι πολύ κοντά στην έξοδό του από την ιταλική ομάδα, πριν καν ξεκινήσει η νέα σεζόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
