ΣΟΚ: Νεκρός πρώην ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, από τις φονικές πλημμύρες στην Ισπανία

Πέρα από κάθε λογική είναι η τραγωδία στην Βαλένθια της Ισπανίας, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους να ανεβαίνει ραγδαία και να έχει φτάσει ήδη τους 155.
Στα απόνερα του τραγικού αυτού συμβάντος, οι ισπανικές αρχές εντόπισαν την άψυχη σωρό του πρώην ποδοσφαιριστή της Βαλένθια, Χοσέ Καστιγέχο.
Ο Ισπανός πρώην διεθνής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 28 ετών. Αναδύθηκε από τα τμήματα υποδομής της Βαλένθια και έφτασε μέχρι την Κ19 των νυχτερίδων, για να παίξει κατόπιν στις Ελντένσε, Μπουνόλ, Ρεκάμπιος Κόλον, Ρόδα, Τόρε Λεβάντε και Βιγιαμαρξάντ.
Η σχετική ανακοίνωση της Βαλένθια:
«Η Βαλένθια λυπάται βαθύτατα για τον θάνατο του Χοσέ Καστιγέχο, θύματος των καταστροφών της DANA. Ο Χοσέ Καστιγέχο ήταν μέλος της Ακαδημίας της Βαλένθια μέχρι το στάδιο της ομάδας Νέων του συλλόγου και έχει παίξει σε πολλές ομάδες της κοινότητας της Βαλένθια».
El @valenciacf lamenta profundamente el fallecimiento de José Castillejo, víctima de los desastres de la #DANA
José Castillejo formó parte de la @Academia_VCF hasta etapa juvenil y ha militado en varios equipos de la Comunitat Valenciana.
DEP pic.twitter.com/glsR3UKTfF
— Valencia CF (@valenciacf) October 31, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Άρχισε η διάθεση Κάρτας Μέλους και Φιλάθλου για τη νέα σεζόν
- Λίβερπουλ: Τρέλα για το πρωτάθλημα! - Η επική περιγραφή την στιγμή που κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο (VIDEO)
- Ολυμπιακός: Στο πλευρό της ομάδας οι Αγγελόπουλοι, ταξίδεψαν στη Μαδρίτη
- Αρης: Γιατί δεν πρέπει να μπλέξει σε έναν τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης την τελευταία αγωνιστική
- ΟΦΗ-Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» ο αριθμός εισιτηρίων για τον τελικό - Νωρίτερα η διάθεση στους φίλους του ΟΦΗ