Παναθηναϊκός AKTOR: Πλήγμα με Γκριγκόνις - Εκτός ντέρμπι κι ο Αντετοκούνμπο
Μακριά από την αγωνιστική δράση θα μείνει ο shooting guard του Παναθηναϊκού AKTOR Μάριους Γκριγκόνις για 1-1,5 μήνα. Εκτός ντέρμπι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο με ενοχλήσεις στο γόνατο.
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR πράξη τρίτη για τη φετινή σεζόν. Οι δύο «αιώνιοι» αντιπαρατίθενται το βράδυ της Παρασκευής (8/11) στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Euroleague και άπαντες περιμένουν την τιτανομαχία των 2 σπουδαίων ομάδων.
Ο Μάριους Γκριγκόνις ταλαιπωρείται από έναν σοβαρό τραυματισμό στην μέση και θα μείνει στα «πιτς» για 1-1,5 μήνα, όπως δήλωσε ο κόουτς του «τριφυλλιού» Εργκίν Αταμάν.
Παράλληλα εκτός για το ντέρμπι των “αιωνίων” είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα σέντερ να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Επέστρεψε ο Ζοτς, το ίδιο και ο «επτάστερος»
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- ΑΕΚ: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για τον τραυματισμό του Βάργκα
- Ματίας Λεσόρ: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, αλλά αν φύγω, θα ήθελα να γυρίσω στην Παρτιζάν»
- Ηρακλής: Οργισμένη αντίδραση
