Super League: Θέλει 65 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν
Οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού της Superleague έθεσαν τις απαιτήσεις τους για το ποσό που θα πωληθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του νέου πρωταθλήματος
Την Τετάρτη (13/11) έγινε η συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των ΠΑΕ της Superleague με θέμα την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη σεζόν 2025 – 26.
Το ποσό που τέθηκε ως βάση συζήτησης για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του επόμενου πρωταθλήματος είναι τα 65 εκατ. ευρώ.
Στα θετικά είναι η εικόνα του πρωταθλήματος που είναι άκρως ανταγωνιστική ενώ στα αρνητικά η πολύ πιθανή απουσία ανταγωνισμού λόγω της «κοινής πορείας» των δύο συνδρομητικών καναλιών, που μοιράζονται τα τελευταία χρόνια τις ομάδες της κατηγορίας.
Την Παρασκευή 15/11 θα γίνει συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ προκειμένου να υπάρξει μια κατ’ αρχήν μεταξύ τους συμφωνία στο θέμα της κατανομής των χρημάτων.
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
