Άρης: Η αποστολή για την ρεβάνς με την ΑΕΚ
Η αποστολή του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Βικελίδης (Τρίτη, 03/11, 19:30) στο πλαίσιο της ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος Betsson.
Ο Άρης αφήνει πίσω της την κάκιστη εμφάνιση με την ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ Αρένα όπου διασύρθηκε από τον «Δικέφαλο» με 4-0 και επικεντρώνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με την «Ένωση» στο Βικελίδης (Τρίτη, 03/12, 19:30) για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.
Με τα γνωστά προβλήματα θα υποδεχθεί ο Άρης την ΑΕΚ. Εκτός είναι οι τραυματίες Κουάισον, Εμβοντό και Χουάνκαρ, όπως και οι Πάρντο, Παναγίδης και Κυριαζής.
Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ντιαντί, Ζαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
