Ελληνες Εξωτερικού: Διπλή εκπροσώπηση στην καλύτερη ενδεκάδα της Bundesliga
Σπουδαίο επίτευγμα, με δύο Ελληνες ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής που πέρασε στην Bundesliga.
Τόσο ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης όσο και ο Μανώλης Σάλιακας βρέθηκαν στην κορυφαία ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής της Bundelsiga στην Γερμανία.
Ο μεν πρώτος διέπρεψε στην εκτός έδρας επικράτηση της Βόλσφμπουργκ με 1-5 στην έδρα της Λειψία, έχοντας εμπλοκή στο 4ο γκολ της ομάδας του, που του το… έκλεψε με μια ανεπαίσθητη επαφή με το κεφάλι ο Μέιλε.
Ο δε δεύτερος, διανύει την τρίτη του σεζόν στην Σανκτ Πάουλι και έχει αγαπηθεί όσο λίγη από τους οπαδούς της ομάδας που εδρεύει στο Αμβούργο.
Στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Χόλσταϊν Κίελ ήταν εξαιρετικός και παρότι αγωνίστηκε για 71 λεπτά, αναδείχθηκε κορυφαίος δεξιός οπισθοφύλακας της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η ώρα των bad boys!
- Ολυμπιακός: Γεννάνε και οι... κο-κόροι του
- Τρομερό ξέσπασμα: Αταμάν και Γιαννακόπουλος πανηγύρισαν έξαλλα το break
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό Μπιλμπάο - ΠΑΟΚ για το Europe Cup και το Ατλέτικο - Άρσεναλ
