Θόδωρος Καρυπίδης: Βολτάρει στον αγωνιστικό χώρο και κάνει χειρονομία με το μεσαίo δάκτυλο!
Ο Θόδωρος Καρυπίδης βολτάρει στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» – με ποια ιδιότητα άραγε – και κάνει χειρονομίες
Ο Θόδωρος Καρυπίδης κινείται στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» με περίσσια άνεση, χωρίς να γνωρίζει κανείς με ποια ιδιότητα βρίσκεται εκεί.
Και σα να μην έφτανε αυτό, δημιουργήθηκε ένταση όταν ο Καρυπίδης βάδιζε προς τη φυσούνα. Μάλιστα, κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια, ο Καρυπίδης έκανε χειρονομία με το μεσαία δάκτυλο, λίγο μετά από την ένταση που είχε προκληθεί, με τον τηλεοπτικό φακό να τον «συλλαμβάνει».
Η αλήτικη συμπεριφορά του Θόδωρου Καρυπίδη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, όμως ακόμα και να μην υπήρχε το πλάνο με τη χειρονομία – που απλά επιβεβαιώνει το ποιόν του – το μεγάλο ερωτηματικό είναι ένα και ξεκάθαρο. Ποια είναι η ιδιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη, με την οποία βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.
Ενα ερώτημα που θα πρέπει – επιτέλους – να απαντηθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
