Χουάντσο: «Χάσαμε γιατί ήμασταν soft – Δεν υπάρχουν δικαιολογίες αν θες να κερδίσεις την Euroleague»
Δείτε τις δηλώσεις του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού Aktor από την Παρτιζάν.
Ο Ισπανός φόργουορντ τόνισε πως η ήττα ήρθε επειδή η ομάδα του ήταν… soft, ενώ επεσήμανε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, αν οι «πράσινοι» θέλουν να κατακτήσουν την δεύτερη σερί Euroleague.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού:
Για τα όσα έφεραν την ήττα:
«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας στήριξε, πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε. Ήμασταν σοφτ, δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την ενέργειά τους, τα έκαναν όλα σωστά και εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».
Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση:
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και πρέπει να παίζουμε και να κερδίζουμε. Αν θέλουμε να πάρουμε δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, δεν πρέπει να έχουμε τέτοιες δικαιολογίες».
Για τη διαιτησία:
«Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα σφυρίγματα των διαιτητών, θα είναι αυτά που είναι. Αυτό που πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να παίξουμε σκληρότερα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο Γιώργος Πρασσάς είναι έτοιμος για νέες επενδύσεις!
- Παναθηναϊκός: Δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα, αλλά στα ντέρμπι έχει περισσότερους βαθμούς από τον Ολυμπιακό!
- Παναθηναϊκός: Ο Ζαρουρί παραμένει στα πράσινα... μέσω Λιβαδειάς - Ο όρος που ενεργοποίησε το νέο deal
- Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι «έριξε βόμβα» για τον Μέσι!
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν μπαίνει σωστά στο «κουτί»
