ΑΠΟΕΛ: Φτάνει απόψε στην Κύπρο και υπογράφει ο Γαλανόπουλος
Στην Κύπρο ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται ο πρώην παίχτης της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος.
Στην αγκαλιά του Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από την μεταπήδησή του από την ΑΕΚ στον ΑΠΟΕΛ.
Οπως ενημέρωσε με ανάρτησή της η κυπριακή ομάδα, ο Ελληνας χαφ θα βρεθεί απόψε (28/12) στην Κύπρο με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εντέλει να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ.
Δείτε την ανάρτηση:
Ενημερώνουμε ότι φθάνει απόψε στην Κύπρο, ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και την ολοκλήρωση των συζητήσεων, για ένταξη του στον ΑΠΟΕΛ. #APOELFC #monoAPOEL pic.twitter.com/PU3pmJ7Unh
— APOEL FC (@apoelfcofficial) December 28, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
