ΑΕΚ: Επισημοποιήθηκε το τέλος του Γαλανόπουλου
Η ΑΕΚ έλυσε, κοινή συναινέσει, την συνεργασία της με τον 27χρονο Έλληνα κεντρικό χαφ, Κώστα Γαλανόπουλο.
Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά από 9 χρόνια παρουσίας του στο έμψυχο υλικό της ΑΕΚ.
Οι 2 πλευρές διέκοψαν κοινή συναινέσει την μεταξύ τους συνεργασία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Γαλανόπουλο για τη λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει.
Προερχόμενος από την Ακαδημία της ΑΕΚ, ο Κώστας Γαλανόπουλος αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα από τον Μάιο του 2016, είχε συνολικά 172 επίσημες συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 11 γκολ.
Με την ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2016, το Πρωτάθλημα Ελλάδας του 2018 και το Νταμπλ της περιόδου 2022-2023, στο οποίο ήταν και εκ των αρχηγών της ομάδας.
Κώστα, η οικογένεια της ΑΕΚ σ’ ευχαριστεί για την προσφορά σου στον σύλλογο και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
