Αρης: Να είναι ανταγωνιστικός στη Σλοβενία
Ο Αρης αντιμετωπίζει στη Λιουμπλιάνα την Τσεντεβίτα και θέλει ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ πριν το κρίσιμο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα
Οι ελπίδες που έχει ο Αρης για να κάνει το… θαύμα είναι απλά μαθηματικές. Ουσιαστικά η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει αποχαιρετήσει και απλά αγωνίζεται για την τιμή των… όπλων στο Eurocup.
Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην 9η θέση με 3 νίκες και 10 ήττες και απέχουν 4 νίκες από την ζώνη της πρόκρισης. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν στην Λουμπλιάνα (19:45, NSPRIME) την Τσεντεβίτα για
την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης με στόχο να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Ο Ελ Τζέι Φιγκερόα είναι εκτός, όπως και ο Γιώργος Φίλλιος. Αντίθετα είναι πανέτοιμος ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αυτό το παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε ο Αρης να τεστάρει τις δυνάμεις του καθώς έπεται το άκρως σημαντικό παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Την αποστολή του Αρη απαρτίζουν οι: Κούπερ, Τολιόπουλος, Χατζηδάκης, Λαζέφσκι, Γκιουζέλης, Μποχωρίδης, Βησσαρίου, Γουίλις, Γούντμπερι, Ρόμπερτς, Χοτζ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
