ΠΑΟΚ: O Μπακαγιόκο με πολυτελές κιμονό της KaaaKollection
O αμυντικός του ΠΑΟΚ Τιεμουέ Μπακαγιόκο φόρεσε ένα μοναδικό πολυτελές μπροκάρ κιμονό της KaaaKollection
Ο Tιεμουέ Μπακαγιόκο του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ένας ποδοσφαιριστής, όπως καταγράφει και ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Instagram, καθώς έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και είναι μέτοχος μιας εταιρίας ενδυμάτων, που έφτασε να κάνει πασαρέλα στο Παρίσι.
Χτες ανέβασε στο λογαριασμό του μια εντυπωσιακή φωτογράφιση, φορώντας ένα μοναδικό μπροκάρ κιμονό, αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την εταιρεία KaaaKollection.
Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο ποζάρει μπροστά από μία πισίνα με ένα tailor made πολυτελές χρυσό κιμονό, το οποίο φέρει τη χαρακτηριστική υπογραφή της εταιρείας.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
